![]() |
Re: SUBARU IMPREZA WRX vs. ?????
Quote:
dar o poate dovedi doar pe strada ... cine stie despre ce e vorba ... |
Quote:
poate ne vedem la o legala ceva ;) |
Quote:
stick on topic : razvane mergi la buzau ? ;) |
Quote:
apoi a venit momentul knd am chemat rs4 d dubai...si am filmarea...tu in spatele lui si eu in fata voastra 3-4 masini...remember?asta dupa c s mai racise ambreiajul eu nu am zis k imi patineaza ambreiajul sau k ratez vitezele niciodata...pot sa ti le arat oriknd p cele ce abia le-am schimbat |
Respect CZR..chiar dc... nu-l cunosc... place atitudinea lui..le zice pe fatza...nu numai acea,...
|
Quote:
|
knd vr 6 turbo va fi gata va bate tot din tara asta...in mers
pe 400m trebuie nu stiu ink dak e dotata cu autobloknt si alte piese necesare unui demaraj bun,dar cunosc baietii si masina...e usoara...si dak mergeau cu 0,3 in turbina in seara aia,e aproape 250cp,deci ai batut 250 cp din mers,felicitari sa nu uiti insa,k masina va fi aproape gata knd va merge cu 1,3-1,5 |
Quote:
iti dau nr meu de telefon pe privat si suna-ma oricand esti prin bucuresti!! |
Quote:
daca tu ai pus cursa aia cu RS4 DE DUBAI unde eu am franat cu 15 metri inainte de a intra in rond la kiselef e ok!! ulteriro m-am dat cu acelasi rs4 de dubai si aveam cel putin 2 masini in fata!! |
razvan, ma dau eu cu tine ! mi-a recomandat ducu.
|
Quote:
am inteles ca ti-ai mai facut ceva modificari la masina recent?? cum se imbunatateste vremea iti dau un tel cand o sa ies seara in oras si poate ne vedem la un ,,pahar de vorba" ;) ! |
Quote:
noroc ca nu sunt o persoana supertitioasa ;) , asa ca abia astept vremea frumoasa ..........;) |
Count me in...
|
Quote:
|
Vezi in semnatura....Oricum de pe loc e greu... Dar incerc si asa si asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning