![]() |
Re: Se mai fura masini in Romania?
Quote:
|
Iar ne comparam cu bulgarii ? Daca am avea constiinta valorii noastre ca popor nu ar fi mai bine sa ridicam stacheta aspiratiilor la nivelul popoarelor nordice? Este normal sa fim multumiti de faptul ca la noi nu este de exemplu ca in Tanzania sau oricare alta republica bananiera ? Sa fiu bucuros ca la noi oamenii umbla inca cu sacosa in mana si nicidecum cu maceta la bracinari si toporisca pe umar ?
|
fratilor este vremea sa va civilizati,am masina in curte si nu o inchid niciodata,am parcat in fata casei si am uitat sa o inchid(nici geamurile nu erau inchise)dar nu a disparut nimic,nici macar cei care matura srada nu se apropie de masini,nu am auzit de masina furata de cel putin un an
|
se fura,se fura,si o sa se fure in continuare,e un fenomen care ar putea fi stopat cat de cat printr-o metoda dureroasa-taierea mainilor la aia pe care ii prind,indiferent ca e minor,adult,mos(se practica metoda asta pe la arabi ,sau turci,nu mai stiu exact...si culmea da rezultate:D)
asta e parerea mea,si numai asa se rezolva......ii baga la inchisoare,ies de acolo tot lucru ala il fac ...pentru ca e singuru pe care il stiu.....puneti in balanta si vedeti ce va da |
Quote:
|
eu am ramas acum o luna aproximativ fara bara din fata de la masina....ce m-a enervat cel mai mult e ca s-a intamplat in regie unde se circula destul de mult...dimineata m-am dus la sectia din regie sa depun o plangere ceva,,,pokitia de acolo nici nu a venit sa vada despre ce e vorba,,,m-au trimis la sectia din crangasi sa vb cu aia..poate pot sa ma ajute...acolo m-am certat cu aia 2 zile pana mi-au dat o amarata de dovada sa circul fara numar..pe care scria ca e pierdut numarul,,,nu furat...ca nu ma tinusem de ei 2 zile zicandu-le ca MI-AU FURAT BARA( vreo 3mil date pe nimic)
in romania se fura? da...se fura...si eu m-am gandit sa iau un pistol da am zis ca nu are rost...sa imi distrug viata pentru niste scarbe cu alte cuvinte POLITIA e de vina..nu ia nici o masura...in schimb vin si ne dau amenzi si ne imprastie cand ne adunam si noi ...fara scandal fara nimic,,,rusine |
Quote:
Până anul trecut, preferate erau autoturismele autohtone, Poliţia a constatat cu stupoare că hoţii şi-au schimbat gusturile. Fiindca s-au inmultit masinile straine,iar cererea de piese este tot mai mare, hotii de autoturisme din Capitala s-au reprofilat si au inceput sa goleasca parcarile de masini nemtesti. Conform datele Poliţiei Române topul 15 cele mai furate maşini sunt: Dacia, VW, Mercedes, BMW, Audi, Daewoo, Opel, Fiat, Ford, Renault, Lada, Mitsubishi, Skoda, Alfa, Toyota. (www.plotiaromana.ro). Dar se fură şi Honda (53), Citroen (50), Lancia (46), Volvo (42). Poliţiştii de la Furturi auto recunosc că hoţii de maşini sunt cu un pas înaintea tehnologiei. Sistemele mecanice antifurt doar prelungesc timpul de acţiune dar nu împiedică furtul acestora. Eu am gasit solutia pentru furturi auto. Sistemul este Permanentmark Security Systems, sistemul consta in marcarea masini cu numarul sasiului al masini. Cercetariile au demonstrat ca masinile marcate nu le fura. Si la noi in tara avem multe locuri unde se face aceste marcari. Merita sa siti mai mult depsre acest sistem. are is pagina web: [url]www.permanentmark.ro |
La fiecare două ore, hoţii de auto-mooto fură ori sparg un asemenea vehicul.Până în prezent, în 2007 s-au furat 659 de autoturisme în capitală. Până anul trecut, preferate erau autoturismele autohtone, Poliţia a constatat cu stupoare că hoţii şi-au schimbat gusturile. Fiindca s-au inmultit masinile straine,iar cererea de piese este tot mai mare, hotii de autoturisme din Capitala s-au reprofilat si au inceput sa goleasca parcarile de masini nemtesti.
Sistemele mecanice antifurt doar prelungesc timpul de acţiune dar nu împiedică furtul acestora. Chiar şi sistemele cele mai moderne de urmărire prin satelit, în ciuda preţul ridicat al acestora, pot fi anihilate relativ uşor, prin perturbarea mediului înconjurător. Eu am gasit solutia pentru furt de masina. Am citit multe articole despre furturi de masini si sisteme de alarma si am ajuns la concluzia ca solutia este sistemul Permanentmark Security Systems. Merista sa vizitati pagina de web>:www.permanentmark.ro |
in aceasta tara nu exista civilizatie deloc,cei care ar putea schimba ceva,nu le pasa... 50 de oameni din 20 mil. nu pot schimba nimic...
|
Quote:
|
ma refeream la postul cu telefonul...
|
scuze,nu am vrut eu sa apara aia acolo...nu stiu cum a aparut...
imi cer scuze,poate ceva retard mi-a spart contu sau ceva |
acum cateva luni si eu am ramas fara casetofon si 2 difuzoare...mi-au indoit 1 difuzor...n-au putut scoate...bine ca nu mi-au furat amplifu'...am ramas cu ampifu si doua boxe...dintre care 1 indoit!!! Si eu zic ca trebue impuscat oameni ca astea...:boxing: :2gun: :pistoles:
|
sincer, eu sunt de parere ca, odata prins, hotul trebuie sa manance ceva bataie... si bataie nene,nu gluma.. sa se schimbe vorba.. bataie ca la hotii de cai ---> bataie ca la hotii de masini :) . eu unul, de fiecare data cand am prins ceva, rupt cu bataia, si apoi dus si la politie..
|
Normal ca se mai fura. Mie mi-au furat masina un BMW 525 cu numere straine. Si pentru ca in romania nu poti sa vezi daca masinile aste asunt furate la randul lor, l-am cumparat. Si...stupoare....l-au furat. L-am declarat la Politie si .....l-am gasit tot eu dupa vreo 2 saptamani....:)) Am vb cu Politia care a venit si mi-au ridicat-o pentru ca fusese furata la randul ei din alta parte cu mult mult timp inainte....si pentru ca am sunat la reprezentanta BMW din alta tara le-am cerut sa imi dea datele despre masina asta....si mi-au spus ca e furata din Italia...de vreo 5 ani:D Credeti ca Politia Romana stia asta? Nu, nicidecum...ei mi-au spus ca fusese furata tot din Romania....si uitea asa ...de fapt nimeni nu stie ce se intampla cu masinile cu numere straine...o intreaga poveste....detaliile picante nu-si au locul....si pentru ca m-am "usurat" de cateva mii de euro...si pentru ca doresc ca sa facem acest lucru cat mai putin sa se ma intample am creat un site....www.furturiauto.ro...Folositi-l! Adaugati in el datele masinilor furate poate reusim sa le gasim, poate reusim sa nu mai cumparam masini furate....
Ce ziceti? E un gest din partea unuia care s-a fript cu asta....DECI...FRATILOR NEFERICITI....WWW.FURTURIAUTO.RO vrea sa va AJUTE!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning