![]() |
Quote:
|
Din cate stiu eu Williams, Benetton si Ligier au folosit motoare Renault, iar perioada in care Williams si Benetton au avut cele mai multe victorii in F1 a fost perioada in care motoristul era Renault !!!! :wink: Hai McLaren !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
au urmat cei de la McLaren Mercedes, care au castigat urmatoarele 2, iar de 5 ani incoace castiga SCUMi guess who's next :?: |
Degeaba va agitatzi diferentza dintre Scumi shi ceilaltzi pilotzi este ca el stie ce sa le spuna mecanicilor ferrari care e problema la mashina lui, ce nu-i place, shi ce tre sa modifice. Este cel mai bun pilot de F1 la ora actuala, de fapt ... de cativa ani incoace. Chestia e ca a pus mana shi pe cea mai buna mashina shi atunci ce draq sa-i mai faci. Nu m-am mai uitat la F1 de mult timp ca nu mai avea rost, stiam cine va castiga campionatu'! Dar oricine orice ar zice Ferrari este de departe cea mai buna echipa!
Faza e ca n-au gume .... asa ca lasa-ti voi Honda, Renault, Mercedes, shi restu'! Majoritatea echipelor au bagat bani seriosi in F1 dar fara nici un rezultat, pe cand Ferrari de cand e Scumi la ei au facut treaba buna! Apropo stitzi de ce s-a retras Mika Hakkinen? Ptr ca nu a vrut sa patzeasca ceea ce a patzit si J Villneuve!!! Hakkinen s-a retras in culmea gloriei, ca a stiut ca no sa mai poata tzina piept tavalugului Ferrari! |
Ideea este ca Ferrari a fost, este si va fi cea mai tare echipa de F1. Cat despre Schumacher este clar cel mai bun pilot din F1 la ora actuala.
Victorii: 83 Michael Schumacher 51 Alain Prost 41 Ayrton Senna 31 Nigel Mansell 27 Jackie Stewart 25 Jim Clark 25 Niki Lauda 24 Juan Manuel Fangio 23 Nelson Piquet 22 Damon Hill etc http://www.4mula1.ro/statistics/driver/victories.html |
Formula 1 SUX :tenisclap
|
Re:
Quote:
scumI e cel mai bun din cauza concurentei, pardon, ABSENTEI concurentei... 8) |
McLarenMercedes rulllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzz
KIMI RAIKKONEN il va face pe schumi uitat. Michael nu intelege ca vremea lui s-a dus. A fost si este un mare pilot dar gata,s-a terminat.vin din urma altii mai tineri si mai motivati.el nu mai are moitivatie. good-bye michael.god bless you! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
M-am intors!
Forta Renault! :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Se stie cand e cursa la monaco, care este una dintre cele mai solicitante pe ploaie Scumi le da clasa la totzi!!!! Diferentza dintre el shi cel de pe locul 2 creste cu cel putin o sec la fiecare tur !!!! Asta s-a vazut |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cat despre Kimi ... este ca shi Hakkinen, Villneuve, shi restu.... Sunt asa doar trecatori... or avut shi ei mashini shi gata s-or trezit campioni, dar sa nu uitam Schumacher nu a castigat numai cu Ferrari !!! Degeaba va agitatzi ca shi el NU VA MAI FI !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning