![]() |
eu zic un 8:30 mai bine :roll: !
PS: nu stiu exact cu ce masina vin, io n`am permis deci trebuie sa vin cu cineva...ori cu Blue (daca vrea ea) ori daca nu iti zic cu o seara inainte :wink: |
nu prea are sens sa particip...cu concurentza la 20 cp diferentza....si la kg mai puzzine...golfu' are 1380 kg...si chiar nuj d c e asa de greu...pana mea! dak ma dau...ma var la un liber si atat! ma mai gandesc da' in mare asta e concluzia!
|
cu mine la libere ? :)
|
va rog io frumos stabiliti asta pe pm, ca sa ne putem intelege aici care si cum vine din afara orasului si unde ne intilnim !
multumesc anticipat ! |
sa ma anuntati la ce ora la OMV dimineata si voi fi acolo.
|
eu stau la cateva sute de metri de OMV deci s-ar putea sa vin si eu sa va conduc.
|
bre fratzilor aici trebe raspunsuri sigure ! nu mergem pe \"daca\" sau \"s-ar putea\"....ziceti sigur: veniti ori ba ca sa stim cum ne organizam ! :roll:
PS: nu`i nevoie de un raspuns neaparat acuma...vedeti cum aveti timp si cum va planificati treburile pt duminica dim si astept un raspuns sigur ! |
eu, precum am mai spus vin sigur daca nu mor pana atunci sau nu am probleme cu masina.
(am pus si banii la ciorap ca sa ii am pregatiti) :joy: |
La fel si la mine, doar sa nu am vreo belea cu masina sau la fonduri ca acum sunt cam pe janta :)
|
haideti sa va zic ceva ......
nu veniti la 8.30 la aeroport de pomana de la ora 8 abia se amenajeaza aeroportul ...... pt curse unde vor fi ore bune de lucru .. sper ca ne vede cel de sus !!!!! |
da bun, si inscrierile nu ? alea cand se fac ? dupa cursa ? :roll:
|
Re:
Quote:
|
so...mie imi zicetzi ora...si locul...si eu vin sa va ajut! asta e clar, mereu am facut asa! :P
sebi, ne dam la libere dak vrei neaparat! :) |
Blue, in pacurari la OMV ! ora o comunic sambata !
|
ok...am sa fiu akolo! 8) dak mai vrea kreva sa vb cu mine sau se ratacejte sau ceva de jenu' : :idea: 0745 24 99 15 si end of story! :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning