![]() |
singurele lucruri pe care l-am vazut mijto in suceava sunt tipele ... acum depinde de voi daca o sa im schimbati parerea ;)
|
Da mai dar daca nu este nici un sponsor !!! Cu ce sa facem !!! Sponsori tot de acolo de la bucalea trebuie !!!
|
...eh..deja prea multe...vrei...nu se poate gasi acolo un sponsor..? incercati si voi sa gasiti...implantati ideea in cat mai multe capete luminate..:)) si vedeti ce iese care reactioneaza.. eu cred ca o sa se gaseasca unu..kare o sa vrea
|
Salut.
Hai sa ne intalnim sa vedem cum sta treaba. Da un pm cand vrei si vb. Merci mult. |
tu de unde esti ?
|
La reprezentanta Toyota. Intreaba de Stefan. Sunt acolo in fiecare zi intre 8.30 si 18.00.
|
Salut!
Salut baietzi! am si eu o intrebare: cu ce va pot ajuta ca sa se organizeze un legal racing! am 16 ani si sunt innebunit dupa asa ceva!
|
da...hai...cat mai multi..cat mai multe voci...poate ne-o auzi cineva si ne-o ajuta... hai k se poate....banuiesc ca in vreo 1-2 luni poate se materializeaza ceva...
|
De materializat sigur se va materializa ceva. Daca doriti sa stiti cand si unde ne intalnim, am sa va rog sa ma contactati ori la Tel. 0740-083939 sau daca nu la Reprezentanta Toyota.
Rugamintea mea este sa veniti in jur de ora 18.00 si sa intrebati de Stefan. RESPEKT |
pey...in mom in care o sa se faca ceva..:P dati si voi anunt...:))
|
Duminica vom incerca sa ne intalnim in fata la Casa de Cultura pe la ora 5 seara
Daca sunt doritori dati un semn. |
desi s-ar parea ca vorbesc singur, cine doreste sa vina la intalnirile din Suceava, care de obicei sunt duminica poate sa imi dea un PM.
ii voi spune acolo mai multe detalii. |
sapt asta nu pot sa vin in suceava...da poate weekendu viitor apar si eu..:)) deji nu promit nimik...poate ne vedem pe acolo
|
Noi te asteptam cu cea mai mare placere. Da un PM si iti dau mai multe detalii cand esti in zona.
|
Pentru toata lumea:
Duminica la ora 17.00 ne intalnim langa BCR, la Fantana de langa Biserica Catolica. (mai detaliat de atata nu cred ca se poate) Cine doreste poate veni fara nici o problema. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning