![]() |
Re: opel ascona c GT
stiu "clipul" asta, nu de imaginatie duc lipsa, merci oricum!
|
deocamdata este cu prelata pe ea la hibernat............
|
si a ta la hibernat? parca ar fi ursul meu... numai ca ala mai se trezeste din cand in cand si iese sa se spele dupa care intra si baga iar somn!
|
ascona CBR a facut intradevar victime la ploiesti a fost una dintre putinele de la care GSu sia furato nu cu mult dar totusi diferenta de la 8v la 16v sa vazut bafta si ai grija de ea.. este o masina smechera iti urez santate si implinirea tuturor dorintelor alaturi de ascona ta in anul ce va veni si te astept la ploiesti sa mio aratzi si sa imi acorzi o revansa cu respect
P.S In anul ce va urma Opelu va domina! |
Re: Masina mea : Opel ascona c GT
multumesc DRooPY pentru gandurile tale frumoase!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
s-au achizitionat pasaje spate noi, praguri noi, masina urmand sa intre la tinichigerie si apoi l avopsitorie,acuma s avedem cand
|
Cum statea cbr fata de a lui Micutzu (R.i.p)? A existat vreo cursa?
|
frumoasa ascona ta dar parerea mea ca sunt prea patratzoase..desi merg umflate si rotunjite pt un aspect mai "futurist" :rolleyes2
|
nu a existat cursa cu micutzu, iar despre aspect, ce sa zic, tocmai aspectul ei patratos de lowrider ma atrage, plus c ao ascona coupe nu vezi in fiecare zi ;)
|
astazi am schimbat capetele de planetare(noi), masina este din ce in ce mai aprope de tinichigerie si vopsitorie ;)
|
astazi a intrat masina l atinichigerie (pasaje spate noi, praguri noi) si alte mici reparatii necesare, vedeam cand si cum iese
|
bafta la ea si a mea intra vineri la schimbat tot in fata (bucsi pivoti si alte cele) si tot luni fug dupa vopsea:lol: si cu vopsitu sa vedem cand ce o fi in aer ? toate asconele revin in forta dupa hibernare?
|
asa se pare, anul asta vreau sa-i arat asconei mele si oradea ;)
|
pt ceva show? sau de placere? oricum ar fi da un pm poate o sa ne vedem la o berica sau mai stiu eu........ bafta la masina si spor la treaba la toti:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning