Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Ascona C GT (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/52225-masina-mea-opel-ascona-gt.html)

mrkane 17-11-07 10:28

Re: opel ascona c GT

stiu "clipul" asta, nu de imaginatie duc lipsa, merci oricum!

mrkane 28-12-07 15:23

deocamdata este cu prelata pe ea la hibernat............

CuzKo 28-12-07 15:33

si a ta la hibernat? parca ar fi ursul meu... numai ca ala mai se trezeste din cand in cand si iese sa se spele dupa care intra si baga iar somn!

DRooPY 01-01-08 02:50

ascona CBR a facut intradevar victime la ploiesti a fost una dintre putinele de la care GSu sia furato nu cu mult dar totusi diferenta de la 8v la 16v sa vazut bafta si ai grija de ea.. este o masina smechera iti urez santate si implinirea tuturor dorintelor alaturi de ascona ta in anul ce va veni si te astept la ploiesti sa mio aratzi si sa imi acorzi o revansa cu respect
P.S In anul ce va urma Opelu va domina!

mrkane 01-01-08 13:49

Re: Masina mea : Opel ascona c GT

multumesc DRooPY pentru gandurile tale frumoase!!!

mrkane 08-01-08 21:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 1265373)
deocamdata este cu prelata pe ea la hibernat............

in hibernare..................

mrkane 26-01-08 20:33

s-au achizitionat pasaje spate noi, praguri noi, masina urmand sa intre la tinichigerie si apoi l avopsitorie,acuma s avedem cand

bobby_gsi2 27-01-08 08:45

Cum statea cbr fata de a lui Micutzu (R.i.p)? A existat vreo cursa?

micuu 28-01-08 10:06

frumoasa ascona ta dar parerea mea ca sunt prea patratzoase..desi merg umflate si rotunjite pt un aspect mai "futurist" :rolleyes2

mrkane 31-01-08 18:28

nu a existat cursa cu micutzu, iar despre aspect, ce sa zic, tocmai aspectul ei patratos de lowrider ma atrage, plus c ao ascona coupe nu vezi in fiecare zi ;)

mrkane 16-02-08 11:20

astazi am schimbat capetele de planetare(noi), masina este din ce in ce mai aprope de tinichigerie si vopsitorie ;)

mrkane 17-02-08 18:53

astazi a intrat masina l atinichigerie (pasaje spate noi, praguri noi) si alte mici reparatii necesare, vedeam cand si cum iese

gti 4 ever 17-02-08 20:15

bafta la ea si a mea intra vineri la schimbat tot in fata (bucsi pivoti si alte cele) si tot luni fug dupa vopsea:lol: si cu vopsitu sa vedem cand ce o fi in aer ? toate asconele revin in forta dupa hibernare?

mrkane 18-02-08 07:42

asa se pare, anul asta vreau sa-i arat asconei mele si oradea ;)

gti 4 ever 18-02-08 17:59

pt ceva show? sau de placere? oricum ar fi da un pm poate o sa ne vedem la o berica sau mai stiu eu........ bafta la masina si spor la treaba la toti:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning