Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

valy_04TRR 22-09-07 10:55

Re: Accidente in Neamt

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1112063)
In ala de la 1 Mai ....stiu ca era un Logan implicat care era pe o partea cu blocurile urcat pe spatiul verde si cealalta masina o Honda Accord pe partea cealalta de carosabil ...celelalte doua masini nu le-am vazut ...eram in trecere pe acolo. Oricum urat de tot...

baiatu` cu honda accord e vecin cu mine...imi pare tare rau de ce s`a intamplat...fiind nevinovat...stiu cum este ...am trecut prin asta...

mariusD 22-09-07 10:57

mai era un dacie in fata loganului care era un pic atinsa in spate oricum loganu era cam praf :D

valy_04TRR 22-09-07 10:58

pai din impact baiatu` cu honda a intrat in logan si l`a urcat peste gardul ala

mariusD 22-09-07 11:00

Pana la urma a fost un logan, o dacie 1300 albastra, masina de pe partea cealalta cu biserica care avea spatele botzit si a 4-a care a fost? eu nu am inteles exact cine a fost de vina. Mi`a zis maicamea ca e nu`j ce accident si m`am dus sa ma uit.. dar nu am vazut a 4-a masina si tot n`am inteles faza ca toate masinile erau botzite in spate :D

valy_04TRR 22-09-07 11:07

un ford mondeo...ala a fost si de vina...era asa de beat incat nu putea nici macar sa se aseze pe scaun la politie...avea cam 120km/ora cand l`a luat inainte pe baiatu` cu honda, care abia plecase de pe loc...uite rezultatul:4masini distruse...loganul nu se mai poate repara

mariusD 22-09-07 11:09

mda... banuiesc ca era unu tanar si inconstient dak era asa de rupt...

valy_04TRR 22-09-07 11:10

asta n`o mai stiu...dar este posibil...

Ali_ump 22-09-07 12:24

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 1113014)
we tu numai prostii vorbesti....fordul fiesta era al lui Andrei ALT....iar lovit a fost prietenul lui de o Raba a carui sofer fugise...

Nu aveam de unde sa sitiu ce s-a intamplat ...eram in trecere ...nu am putu sa opresc ca nu m-a lasat garda ...am vazut Fiesta trasa pe dreapta si am crezut ca a fost el implicat in accident....Dar se pare ca tu esti la curent cu ce s-a intamplat si ma bucur ca am lamurit problema:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1112942)
Aseara accident TOT UN LOGAN cu un BMW in maratei... cum faci stanga sa te duci spre BCR... BMW-u o ieshit fara sa se asigure si so izbit cu un logan care mergea regulamentar.

stii cumva ce BMW era ...? il stim?

mariusD 22-09-07 12:37

din cate am vazut eu ca nu am stat pre amult pe acolo era un bmw model mai vechi... gen cum e cel negru care vine pe la intalniri la 4tuning... era argintiu

Ali_ump 22-09-07 12:39

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1113200)
din cate am vazut eu ca nu am stat pre amult pe acolo era un bmw model mai vechi... gen cum e cel negru care vine pe la intalniri la 4tuning... era argintiu

hmm argintiu ...ca zicea cineva asera ca a fost unu crem ...un seria 5 mai vechi ...si noi cunoastem pe cineva care are un seria 5 crem de asta intreb

mariusD 22-09-07 12:41

crem? hm... posibil sa fie crem ca nu prea i`am dat importanta adiq cat am tras cu ochiu sa vad care a fost a doua masina .. era si trasa undeva la intuneric si nu prea o vedeai... eu eram mai mult interesat de fata care conducea loganul ca o cunosc.

Ali_ump 22-09-07 13:21

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1113204)
crem? hm... posibil sa fie crem ca nu prea i`am dat importanta adiq cat am tras cu ochiu sa vad care a fost a doua masina .. era si trasa undeva la intuneric si nu prea o vedeai... eu eram mai mult interesat de fata care conducea loganul ca o cunosc.

Era gagica la volan?Naspa pt ea ...is urate experientele astea...

mariusD 22-09-07 20:06

cam asa e ... dar fata din cate am obs eu conduce super bine... da uite ca iti mai apare si unu de asta in cale

GHICI 23-09-07 11:27

1 Attachment(s)
Un accident cumplit a avut loc in piatra neamt ...cei care au probleme cu inima sunt rugati sa nu se uite la poze ...sunt terifiante
STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE :)

stefan_88 23-09-07 13:14

2 Attachment(s)
[ATTACH]Attachment 351656[/ATTACH]
astea-s masinile d la 1mai . accidentu s-o intamplat cam cu vreo 5 min dupa ce am trecut p akolo.

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning