![]() |
Re: Accidente in Neamt
Quote:
|
mai era un dacie in fata loganului care era un pic atinsa in spate oricum loganu era cam praf :D
|
pai din impact baiatu` cu honda a intrat in logan si l`a urcat peste gardul ala
|
Pana la urma a fost un logan, o dacie 1300 albastra, masina de pe partea cealalta cu biserica care avea spatele botzit si a 4-a care a fost? eu nu am inteles exact cine a fost de vina. Mi`a zis maicamea ca e nu`j ce accident si m`am dus sa ma uit.. dar nu am vazut a 4-a masina si tot n`am inteles faza ca toate masinile erau botzite in spate :D
|
un ford mondeo...ala a fost si de vina...era asa de beat incat nu putea nici macar sa se aseze pe scaun la politie...avea cam 120km/ora cand l`a luat inainte pe baiatu` cu honda, care abia plecase de pe loc...uite rezultatul:4masini distruse...loganul nu se mai poate repara
|
mda... banuiesc ca era unu tanar si inconstient dak era asa de rupt...
|
asta n`o mai stiu...dar este posibil...
|
Quote:
Quote:
|
din cate am vazut eu ca nu am stat pre amult pe acolo era un bmw model mai vechi... gen cum e cel negru care vine pe la intalniri la 4tuning... era argintiu
|
Quote:
|
crem? hm... posibil sa fie crem ca nu prea i`am dat importanta adiq cat am tras cu ochiu sa vad care a fost a doua masina .. era si trasa undeva la intuneric si nu prea o vedeai... eu eram mai mult interesat de fata care conducea loganul ca o cunosc.
|
Quote:
|
cam asa e ... dar fata din cate am obs eu conduce super bine... da uite ca iti mai apare si unu de asta in cale
|
1 Attachment(s)
Un accident cumplit a avut loc in piatra neamt ...cei care au probleme cu inima sunt rugati sa nu se uite la poze ...sunt terifiante
STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE :) |
2 Attachment(s)
[ATTACH]Attachment 351656[/ATTACH]
astea-s masinile d la 1mai . accidentu s-o intamplat cam cu vreo 5 min dupa ce am trecut p akolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning