![]() |
Re: Audio Class Audi A4
cred ca ar fi timpul sa multumesc si eu pe aceasta cale echipei audio class pentru efortul depus...(ca usor nu a fost) de a aduce aceasta masina si acest sistem la sfarsitul lucrarii..euu...sunt multumit de cea ce a iesit si pentru ca am adus si noi o prima cupa la piatra neamt:!: :!:
|
Quote:
a iesit super sistemu.... |
Audi A4 a aparut in COX...prezentat ca si castigator la OSMS Iasi ;)
Inca o data BRAVO baietilor!!! |
Bine asa k merita baietii!!! Hai noroc si la mai multe premii :) (poate mai puneti sound pe masinuta :) )
|
Urmeaza un proiect reprezentativ pt Audio Class...ceva de genu show car propriu ;)
|
Care mashinutza ? :-P :-D
|
Quote:
|
Sa speram, numa sa avem lok in buburuza :-P
|
Quote:
|
Pe unde umbla masinuta ca nu am mai vazut-o de mult timp..si nici pe Liviu..
|
Italy...stiu ca vine de sarbatori ....Liviu ...sa imi dai o serie de sasiu de la masina ca sa caute suspensia pt tine;) da un mesaj privat sau suna-ma cand vezi postu asta. Bafta
|
\Pan la urma ajunge masina la |Buc? |Si daca da ...cu ce noutati? Am auzit de ceva tare de tot ....asteptam detalii
|
Quote:
oricum cred ca vor fi doua masini facute in curand cu care nu ne va fi rusine sa aparem si noi la concursuri serioase...nu ca cel de la iasi... |
Da mai spune-ne ce i-ai facut la a ta ...ca am inteles ca ai mai pus una alta...
|
Audio Class-u ...ce modificari s-au mai adus la A4? La voi s-au facut? la ultimele modificari ma refer:) stiti si voi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning