Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

coman razvan 18-09-07 21:13

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107405)
si pana nu uit am dat si maimutoi jos din parbriz. cred ca am uitat sa va spun ca loganul meu e de 1,6mpi.

ma bucur foarte mult ca tii cont de sfaturile mele...nu arata mai elegant asa?te mai asteptam cu noutati...bafta

coman razvan 18-09-07 21:18

Hai sa iti mai dau cateva idei...geamuri fumurii pe spate, niste paravanturi (foarte practice), pleoape...pt care nu iti trebe foarte multi bani, dupa aia daca ai $ stopuri clare...angel si ce iti mai place tie, poate si jenti, de bari mai lungi nu zic ca o sa le agheti ca am vazut ca stai la tara...poate niste presuri mai lungi ca astea care le ai sunt cam scurte(sunt originale de golan foarte bune)...si cam atat ca nu vreau sa te plictisesc...bafta in continuare ca ai de lucru...fa-o sa fie unica...

Emyl 18-09-07 22:06

de unde ai luat consola +inele k vreau sa imi iau si eu

coman razvan 18-09-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Emyl (Post 1107515)
de unde ai luat consola +inele k vreau sa imi iau si eu

acele elemente dupa cum arata de bine sunt vopside de proprietar...si sunt si la culoarea masinii...deci mai bine le dai jos si te duci frumos la un service sa iti ia codul de culoare si sa ti le faca klumea...bafta...sa nu iti treaca prin cap sa le faci cu spray...:(;)

king of desert 18-09-07 22:12

ca sa fiu sincer nu le-am cumparat . Le-am dat pe cele originale jos si un prieten care are service mi-i le-a vopsit albastru met. Sa sti ca am cautat in magazine auto si nu am gasit , daca o sa gasesc sigur o sa te anunt si pe tine.

coman razvan 18-09-07 22:13

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107533)
ca sa fiu sincer nu le-am cumparat . Le-am dat pe cele originale jos si un prieten care are service mi-i le-a vopsit albastru met. Sa sti ca am cautat in magazine auto si nu am gasit , daca o sa gasesc sigur o sa te anunt si pe tine.

ce ziceam...se vedea clar...bv tie ca ai facut asa...;)

Emyl 18-09-07 22:14

ms si .....bafta

king of desert 18-09-07 22:21

cine stie...STIE vad ca te-ai prins repede Razvane . Bafta in continuare:lol:

coman razvan 18-09-07 22:23

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107549)
cine stie...STIE vad ca te-ai prins repede Razvane . Bafta in continuare:lol:

cam de 5 ani ma invart in lumea asta...service...masini...motoare...vopsitorie...d eja am ochiul bine format;)

dogy_10 20-09-07 13:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1107420)
niste paravanturi (foarte practice),

fara paravanturi ca arata nasol rau...si la interior poti sa schimbi nuca de la schimbator ca arata nasol aia din fabrica...si eu tot un luareat 1.6 am si tot albastru....uite eu mi-am pus asa o nuca si zic ca arata destul de bine

coman razvan 20-09-07 16:23

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1110000)
fara paravanturi ca arata nasol rau...si la interior poti sa schimbi nuca de la schimbator ca arata nasol aia din fabrica...si eu tot un luareat 1.6 am si tot albastru....uite eu mi-am pus asa o nuca si zic ca arata destul de bine

paravanturile nu arata deloc rau...chiar dau o forma mai rutunjita la imbinarea plafon-geam, si sunt foarte bune...de nuca nu comentez...

Ovae 20-09-07 16:57

super faina masina.bafta in continuare..la mai mare !

dogy_10 20-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1110255)
paravanturile nu arata deloc rau...chiar dau o forma mai rutunjita la imbinarea plafon-geam, si sunt foarte bune...de nuca nu comentez...

nu vreau sa ma contrazic cu tine dar dupa parerea mea sunt oribile

coman razvan 20-09-07 20:00

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1110578)
nu vreau sa ma contrazic cu tine dar dupa parerea mea sunt oribile

fiecare cum crede...uita-te la mcv-ul meu (e likul mai jos si zi ce parere ai...)mie imi place mult...

king of desert 20-09-07 21:24

Cum scot nuca afara....trag de ea in sus ...ca am tras si nu iese.

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning