![]() |
Deci atzi vazut duel: Pisicutza(e36) Vs. Pisica!!!
Bah Caline n-ai mai cautat-o sa vezi ce-o fost pisica sau motan!!!! :lol: :lol: P.S. Am auzit ca baga astia Naposim in pisici!!!! |
Nasol fratioare. Si eu am lovit un caine la 220 de km la ora cu Volvo S60 si l-am aruncat direct pe camp. Bara nu a avut nimik decat un smoc de par lipit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
AM IDENTIFICAT PISICA MA......E IN VIATZA SI O FUGIT DIN TZARA :)) :D
|
Auzi Caline pai dupa lovitura ta ,,vad ca-i merge foarte bine'' !!! S-a ingrasat putin dar in rest...!!!!! :lol:
|
Atzi auzit de legea asta cu traversatu prin loc nepermis a pietonilor, nu?
Deci dac lovitzi un pieton care traversa prin loc nepermis shi v-a facut o avarie la mashiana atunci el tra sa plateasca!!!! Deci Caline ia tu pisica aia shi pune-o la plata.... vezi are asigurare... daca nu atunci da-o in judecata....aici te ajuta Bia!!!! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
bah matza aia nu s-a ingrashat...de aia e asha mare ca a inghitzit bucata aia de spoiler !! :D
zi cat ate zi spoiler ! |
+ o bucatzica din radiator si o muscat din bieleta la iesire.... :lol:
|
canda apare partea a2a.... un topic de genu \"pisica luata la 300 km/h\" ? :lol: :lol: :lol:
|
\"Pisica Reloaded\" nu va mai urma(sper)!!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
partea a 2-a va urma atunci cand o sa-mi cumpar avion si pisicile vor zbura :) :lol:
|
Am luat recent o pisica pe sub roata din stanga de la wrangler, direct pe cap chiar, n-a fost frumos... Mai de mult am luat insa un caine de-ala destul de mare la 100 la ora pe bot pe centru, acolo unde bara te fier este in fata unu cilindru de otel de cativa centimetri care este sudat de sasiu...nu mai trebuie sa spun ca nici urma nu a lasat cainele dar el insa s-a facut...puf! :D ghinion
norok |
Re:
Quote:
|
inafara de ... ar99bmw .. si de inca 2-3 oameni ... carora poate chestia asta nu li se pare tocmai haioasa(repet: poate ... :P poate li se pare si lor, nasol e CA CALIN are de platit:P )eh ptr noi restu , asta-i topic numai bun de pus la divertisment :)
super tare ! cat killah ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning