Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/51662-93-crx-del-sol-eh6-esi-1-6-16v-vtec-d16z6.html)

fanete 17-09-07 16:40

Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina

in jur de 10-15 % daca evacuarea este schimbata cu ot cu serpi. daca nu. procentul de putere scade...

doggz 18-09-07 13:07

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1105040)
in jur de 10-15 % daca evacuarea este schimbata cu ot cu serpi. daca nu. procentul de putere scade...

Aha, mersi Fanete...si inca ceva cum aflu daca i-a schimbat chip-ul, sau parca zicea cineva ca nu prea exista chip pt. Vtec ?

dj05dpx 18-09-07 14:32

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1106557)
Aha, mersi Fanete...si inca ceva cum aflu daca i-a schimbat chip-ul, sau parca zicea cineva ca nu prea exista chip pt. Vtec ?

Exista o scula misto,vtec controller,care face treaba buna si ravagii printre 'inamici'.

yulasinio 18-09-07 14:49

Quote:

Originally Posted by dj05dpx (Post 1106687)
Exista o scula misto,vtec controller,care face treaba buna si ravagii printre 'inamici'.

si o gara buna in buzunar :lol:

filip-s 18-09-07 15:50

Cum sa nu existe chip? Exista!!

fasso 19-09-07 00:49

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1106557)

chip-ul nu se schimba...sau ma rog e un mod inpropriu de a te exprima!ce voiai tu sa zici este ca doresti sa vezi daca i-a fost schimbat soft-ul masinii!iar acest lucru se poate afla pe orice laptop care are si interfatza de chiptuning(flashtuning) pe OBD.....adica la MINE:D:D:D:D:D:D

filip-s 19-09-07 08:34

chip-ul se si schimba, mai ales la obd0 si obd 1 e mai usor. La mine e schimbat, deci se poate.
http://www.superhonda.com/tech/honda...ogramming.html

fanete 19-09-07 10:12

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1107890)
chip-ul nu se schimba...sau ma rog e un mod inpropriu de a te exprima!ce voiai tu sa zici este ca doresti sa vezi daca i-a fost schimbat soft-ul masinii!iar acest lucru se poate afla pe orice laptop care are si interfatza de chiptuning(flashtuning) pe OBD.....adica la MINE:D:D:D:D:D:D

Gresit ! . la honda nu se poate scrie soft pe cipul care este in ECU si se pune inca un chip pe care se poate scrie softul modificat. Deci la noi se pune fizic CHIP :)

fasso 19-09-07 10:30

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1108168)
Gresit ! . la honda nu se poate scrie soft pe cipul care este in ECU si se pune inca un chip pe care se poate scrie softul modificat. Deci la noi se pune fizic CHIP :)

ei bine....asta nu stiam...ma gandeam ca e ca si la celelalte masini....carora li se schimba soft-ul!atunci imi cer scuze de gafa facuta:)iar obd 0 respectiv obd 1 cum spunea filip-s sunt de fapt edc 15 respectiv edc 16:) P.S. ti-am furat semnatura ca imi place la nebunie:):):)

fasso 19-09-07 10:34

dar presupun ca se poate schimba si soft-ul masinii?sau nu?asta e ca nu stiu pt ca nu am facut la nicio honda pana acum chip....ca a mea din pacate nu are ecu.....varsta ei...you know:D:D:D

fanete 19-09-07 10:47

da ce honda ai tu?
eee... nu e o gafa... nu ai stiut, asta e, acum stii :)
si da, se poate resofta dar trebuie pus un chip pe care sa se puna softul. si ce e tare e ca se mai poate pune un buton prin care comuti intre softul original si cel chipuit ;)

Nicknamed_13 19-09-07 10:55

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1108197)
da ce honda ai tu?
si da, se poate resofta dar trebuie pus un chip pe care sa se puna softul. si ce e tare e ca se mai poate pune un buton prin care comuti intre softul original si cel chipuit ;)

Din asta rezulta ca cineva are prea mult timp liber si prea multi bani. Dc naiba ai vrea asa ceva? Ca doar nu iti sta viata in loc pt ace 0.5%-1% consum in plus.

Pana la cip din punct de vedere al performantelor ai atatea altele de facut. Chipul (sau vtec controller) trebuie montat mai tarziu. Altfel dupa aproape fiecare modificare pe care o faci, iti trebuie inca o remapare si inca un set de dyno-tune. Chip/remapare pe o Honda Vtec stock e cam ciudat.

sadix 23-09-07 12:58

sa ne spui si noua cat te-a costat inmatricularea.
frumoasa masina.
s-o stapanesti sanatos si fara incidente.

doggz 24-09-07 11:36

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1107890)

:D Bine tati, am inteles...cand trec odata spre munte, poate trec pe la tine sa-mi spui...

doggz 24-09-07 11:42

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1108197)
da ce honda ai tu?

Fanete, esti de valoare...sa mor, acum mi-a cazut fisa...eu am langa cutia de viteze un mic buton rosu, UN FEL DE COMUTATOr, cu un led rosu langa el...oare el sa fie ce cred eu ??? Pt. ca ma tot intrebam ce face butonelul rosu si nu-mi dadeam seama...:idea:

All times are GMT +2. The time now is 08:05.

- Copyright 2026 4Tuning