![]() |
Re: wlady
Thx keemo ! Apreciez :wink:
|
2 Attachment(s)
2nd car, masina de la VT league. Acum am terminat-o
|
poti sa ma ajuti si pe mine.vreau sa imi iau alte jante si nush ce model sa aleg.daca pot sa pun o poza cu masina si cu jantele sa o prelucrezi sa vad cum arata??se poate??ms anticipat
|
sincer spoileru ala e din alta poveste fatza de linile masini si personal imi da o impresie ca spoileru e plat adica ca nu urmareste formele masini
|
2 Attachment(s)
Supra de la challenges
|
lucrezi misto. imi place foarte mult supra asta
|
2 Attachment(s)
VArianta cu ambele oglinzi :lol:
|
3 Attachment(s)
4tuning special edition => Zafira.
+ o mica distractie.... un mic incident :P |
sorry wlady,da` nu se ridica deloc la standardu celorlalte lucrari ale tale...imo nu trebuia sa te grabesti s`o postezi deja la V4tl :|
|
Motivul stergerii - exprimare neadecvata
Pufy |
Lucrarea e intradevar ceva mai slabuta decat celelalte ale tale , dar sunt sigur ca vei face un update care sa le arate carcotasilor ca s-au inselat . Sau poate o alta lucrare care sa spulbere orice indoieli ca meriti in DT
|
Partea neagra de la two-tone si farul arata chiar bine felicitari. In rest....nu imi plac vinylurile tribale deloc, dar e bine facut acesta, si cand faci liniile la aripi, sa le faci mai subtiri...arata prea toony intelegi ce vreau sa zic? :D Salut si succes ;)
|
Quote:
|
foloseste cu incredere brush pt partile C/p :) or sa`ti iasa niste avioane de n`ai vazut...trust me :)
|
nush ce aveti cu omul...mie mi se pare suuuper tare masina, pare foarte reala si e un proiect realizabil. in plus e bine legata cu elemente care se potrivesc si tribalu ala in airbrush merge bine cu alura (asa se scrie? :lol: ) masinii ;)
de supra nu mai zic...superba keep up the good work :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning