![]() |
Re: Modelism ..(stock)
Eu am colectia Ferrari care a fost la Shell acum ceva ani de zile(Maisto) 1/39 la care tin foarte mult (din nefericire mi-a fost furata Testarossa de fosta menajera:(....mai am si un Diablo , Z4 , Suzy Vitara , Corvette si Peugeot 405 Turbo.
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
evo9 ala lam decapotat eu..:D are boxe si se aprind farurile si are neoane dedesupt..si aston martin db9 care l am vopsit si i am acoperit cu kit locu unde avea nr la porbagaj:>
oxide iti dau una din ele pe 645 ala?:>:>:>:> |
Quote:
ps: yo lucrez la un 911 Turbo :D |
le avea da si neoanele si toate alea...da in poze nui pusesem fetele de usi farurile stopurile si parbrizu...am si uitat de ea o tin de 2 luni asa...o so fac alba sau negru mat ca acum e demontata numai buna de vopsit:X
si mai am un ferarry F50 rosu tot care se da de roti...care face schimb? vreau un bmw:) |
3 Attachment(s)
cateva d`ale lu trafy:)
La dacia 1310 ( renault ) lucrez sa ii pun 2 blitzuri sau leduri in faruri si in proiectoare si un neon sub capota iar la logan incerc sa ii pun 2 becuri in girofar:D, pe cisterna incerc sa o fac albastra si sa scriu Rompetrol:))) |
pana la urma trebe sa-mi iau si yo o Dacie..cam cat costa una si pe unde se poate gasii in romania ? :D
Trafy: merge si un numar pe capacu de la motor ...pe partea opusa q priza de aer ;) |
ale mele sunt numa welly si motormax ,galardoul ala negru e maisto
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Imi prezina si eu tunningull meu...sper sa va placa...am in jur de 100 de machete mici si in jur de 15 mari...la semnatura mea se mai pot vedea cele doua frumoase...sper sa va placa...;)
|
tati parerea mea e sa o faci albastra ca e urat cu paintjobu ala si sa ii faci motoru alb sau gri. Are probleme cu suspensia?:D Fa`o toata albastra si fa`i geamurile, stopurile si semnalizarile de bara negre....
|
masina e facuta de mine cand aveam vro 12 ani...si am facut-o
pt. ca mi-a cazut si era varza...in nici un caz nu o mai fac pe aia, daca e alta, dar monentan toate sunt noi si nu ma lasa sufletul sa le stric...:)si de suspensie eu am lasat-o asa de jos...sa vad cum arata...:) |
P.S: ai tripla sparta pe dreapta:lol: :yikes:
|
da...de la cazatura din cauza careia a trebuit sa o vopsesc...:( numai partea aia am mai gasit-o din tripla:(
vreau si eu sa va intreb ceva...daca vreau sa ii pun beculete (sau ceva de genu) cum trebuie sa fac...ce fel de beculete, de la ce sa se alimenteze...intelegetzi voi ce vreau...astept un raspuns daca stie sa ma lamueasca cineva....10X nota : Data viitoare cand vrei sa mai spui o idee si nu au trecut cele 5 minute care permit editarea postului anterior, foloseste cu incredere butonul "edit" |
10 Attachment(s)
Va mai prezint un camion facut de PlayMobil...sper sa va placa...e foarte vechi dar mie imi place, nu am mai vazut la nimeni...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning