![]() |
Re: Audi Q7 4.2 FSI vs Audi Q7 4.2 TDI
personal nu prea imi place Q7-le dar daca ar fi sa-mi iau unul as prefera TDI;)
|
tdi-ul cred k este de ajuns:P
|
Daca nu vor circula 7 pers cu masina poti lua si Range Rover in considerare, motoare bmw, interior reusit iar in plus fata de Q7 , se descurca bine si offroad. Orice vei lua eu zic sa mergi pe benzina , avand in vedere ca ai specificat deplarasi mai lungi, consumul extraurban nu difera cu mult (8,9-4.2tdi, 10-4.2 fsi) iar senzatia iti spun eu ca e alta din orice punct de vedere ;)
|
nu va mai agitati atata are 16 ani si nu am mai postat de 13 zile aici ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu o sa dau acuma quote la fiecare post.Dar am urmarit topicul Ce conteaza ce varsta am ? Nu eu voi merge cu masina. TDI-ul s-a ales.:evil: Merci wtcvictim ;) |
bravo...buna alegere tdi-ul.....mai ales dak ai zis k o sa se faca drumuri lungi...+ k dak mai sunt si dese.....cu benzina nu e prea indicat sa o iei de la capat in fiecare dimineatza cu cate 500 de km pe zi....+ k consumul e cu mult mai mic dekt la benzina, nu te lua dupa datele date de ei pe site-uri, alea sunt cazuri generale la viteze constante :) , in viatza de zi cu zi consumurile sunt mai mari....iar la benzina sunt mult mai mari
|
Am uitat sa precizez ... TDI'ul ales va fi cel care va aparea la jumatatea anului 2008 :twisted: .
|
Quote:
|
Nu cred ca s-a anuntat alt TDI la Q7 :P.
|
Quote:
P.S: S-a anuntat ca va aparea cel mai puternic diesel de pe un suv (Q7) care va avea un motor 6.000 cm3 si va dezvolta 500 cai putere:-) |
salut
buna alegere, avand in vedere ca se va merge la drum lung... tdi peste fsi dc? ... 1 cel mai important este mult mai bun in depasiri(este mai rapid) 2 are consumul un pic mai mic(daca conteaza) @wtcvictim range si land rover nu mai au motoare de bmw de cativa ani ... acu is de jaguar :P asa ca din punctu meu de vedere sa isi ia RR cu motor jaguar cine are si bani sa le intretina :) Cheers!!! |
Quote:
Rog un moderator sa inchida topicul.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning