![]() |
eu stiam de ceva de peste 1100hp la versiunea finala
|
nu mah, aia e versiunea sport ;)
|
Din cate am inteles au avut probleme cu cauciucurile, dupa aceea cu directia si franele.
Nu au atins niciodata peste 400km/h. Daca ar fi atins, ar fi omologat recordul. Si cum recordul e de 392 parca, stabilit de Koeniggseg. Oricum nu vad rostul masinii acesteia...1001 cai putere? caii putere sunt mai mult pentru prestigiu cred ca... |
Ultimul numar al revistei CAR & Driver spune:
Veyron - cea mai rapida masina de serie din lume. A atins pe pista 254 mph, depasind Koeniggseg. Totodata e si cea mai scumpa masina din toate timpurile, de serie limitata, nu unicat. O sa rescriu articolul si o sa va spun exact datele declarate, dupa ce citesc toata revista. :wink: ps: pe bord are 280 de mph, adica 460 km/h, cam pe acolo... |
imi place cum arata masina, dar...nu ai unde sa-i dai bice la 400kmh...nici circuite nu prea gasesti pt ea..si pe autobahn/freeway, 250-300...
pt o masina sport de strada ar trebui sa conteze 0-200-0, si un comportament pe curbe....restul sunt detalii |
Ptr. o masina super sport inciln sa te contrazic spunand ca un 0-300-0 km/h foarte rapid ar fii multumitor :twisted:
|
rectific: 253 mph. cat inseamna asta in km/h, stie careva ???
|
Re:
Quote:
|
...\"Si, iata ca, spre surprinderea tuturor, in iulie 2005, dupa 5 amanari consecutive ale lansarii, dupa costuri astronomice de dezvoltare, in cele din urma , a venit stirea : TUV a certificat faptul ca Veyron, in specificatia de serie (omologata pentru uz stradal) si-a realizat cel mai dificil obiectiv. A atins 407 km/h in conditii de stabilitate si control deplin.
In varianta finala, motorul dezvolta 1140 CP, un cuplu de 1385 Nm, iar performantele dimanice masurate sunt dincolo de imaginatie : 0-100 km/h - 2.78 sec si 0-300 km/h - 13 sec. Dar chiar mai interesante sunt franele : de la 400 km/h masina franeaza complet in.. 9.3 secunde !!!\" .... http://www.antena1.ro/auto/a/bugatti_veyron.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning