![]() |
Re: Dacia Liberta Motor Ax in cap !!!
Te-am intrebat daca a fost B 64 BIR sau ceva asemanator pentru ca prin 99 a reparat taicamiu (el find mecanic de meserie) o Liberta cu motorul asa si masina a fost alu un vecin din bloc (un mos care zicea el ca a lucrat la uzina) si mai stiu ca prin 2001 a vanduto.:-)
|
Quote:
|
Am inteles.:-)
|
Super dacia nam mai vazut asa motor pe o dacie bafta incontinuare si fara incidenta so stapanesti sanatos
apropo jentile de unde le ai si cat ai dat pe ele si mai ceva cat ai dat pe spoilarul din fata si d unde bafta incontinuare a era sa uit sa nu lipesti actibilturi pe ea sau cozi de rechin sau altele ca o so strici si acum revin cu bafta incontinuare k merita |
aaaa si am uitat sati spun ca filmuletele de la youtube sun mortale
bafta |
Quote:
bara fata - 200 ron si nu o sa lipesc nimic pe ea ca nu vreau tiganie ;) o vreau cat mai simpla !!! |
Super tare,in sfarsit o liberta care fuge!!!Bravo frate!!!Arata super masina fata de ce tziganeli am vazut pe aici la "tunning"!!!
|
Quote:
|
frumoasa masina si respect pt ce ai sub capota,da nu prea imi plac jantele chiar daca sunt de R5
|
Quote:
:D |
De curiozitate cati cai a avut motorul pana sa umblii in el?
|
Quote:
|
Eu stiam ca 72-75, merci.
|
soper tare masina...se vede ca e ingrijita...sa ai grija de ea in continuare...bafta in continuare!
|
Vreau si eu un set de carburatoare , ( de preferabil noi la tipla) !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning