![]() |
Re: Drift City
mie imi merge foarte bine
|
ne vedem in joc intru si io crew 4tuning acum am instalat jocul :D
|
cine este "bossu" la crew si knd intra? ca vreau sa intru si eu in 4tuning crew :( eventual sa-mi dea un pm cu id-ul de mess :D
|
Care imi explica si mie cum functioneaza toata chestia asta?
Trebuie sa imi fac cont si pe SITE? |
Quote:
|
rog pe cei care mai joaca sa dea un invite pe friendlist.. IGN: AdiNX
poate facem un crew pe bune ;) |
In urma acestui topic am instalat si eu jocu , mi-am facut cont pe site , mi-am luat un golf v si fac misiuni de ma trimite de colo colo. Da mai multe nu stiu , cum fac sa intru in crew 4tuning??
|
http://drift.ijji.com/crew.nhn?m=sea...tuning&x=0&y=0
cam asta ar fi 4Tuning Crew... 3 membri... macar zice acolo ca e un crew activ. eu aproape fac lv 37, pun piese noi pe celica, apoi grind grind grind pt lv 41, sa pot sa-mi iau skyline :D |
tare jocu>:)
|
da.. super tare
am jucat putin in ultima vreme, avand diferite ocupatii legate de scoala, dar am reusit sa fac Lv 42 astazi. Detin un CIELO (Skyline R34) full bodykit, capota, jante, eleron, toate-s misto.. sunt ceva romani care joaca, si chiar azi incercam sa ne unim intr-un crew. sa vedem maine ce o sa facem. pentru moment sunt intr-un crew francez (OnFire) si nu cred ca vreau sa plec prea curand.. oamenii aia ma distreaza la culme :lol: as vrea sa stiu care sunteti care ati jucat in ultima vreme Drift City, poate ne intalnim cu totii odata |
Eu ma joc in fiecare seara. Am un Golf 5 stock pe dinafara si la motor tot ce mi-a deblocat pana la lvl 13. Sunt la lvl14 , momentan. Poate ne intalnim pe strazi!!
|
deci scz k nu am mai jucat si nu m-am tinut de 4tuning crew dak vrea careva sa intre in 4tuning crew diseara va astept /join 4tuning eu sunt IonutNFS acolo bagatima la prieteni daca nu intra nimeni in 4tuning crew eu o sa sterg crew-ul !!
|
O sa incerc eu sa intru in crew , nu prea stiu cum sa fac da sper ca o sa reusesc. Scrie si tu o ora la care sa ne intalnim , poate ne strangem mai multi.
|
aprilie 6 adik in aceasta seara ora 21:00 ne vedem in joc , eu sunt IonutNFS daca in aceasta seara nu intra nimeni in crew eu il sterg :
|
Prezent 100%. Cornel_R cu un Golf 5
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning