![]() |
Re: Dacia 2008
Quote:
|
de unde o scos frate cioata asta de masina???seamana a oltcit cu steroizi...numai ca are 2 portiere in plus ,iar interioru e varza !!!bord de logan,volan de megan...oglinzile alea n-au pic de legatura cu linia masini....doamne fereste....(parere personala)
uitandu-ma la "noutatea" asta,dacia mea pare din ce in ce mai faina (nu am baut nimik sa stiti) |
cred ca ar trebui sa te puna pe tine sef la designerii de la renault
cum voiai sa minimalizeze costurile? proiectand al bord? oricum e considerata logan hatchback,chiar daca o sa se numeasca dacia sandero dar..sunt sigur ca tu o faceai si mai frumoasa si mai ieftina ! |
Quote:
|
Quote:
|
o pocarie de masina urata cu crengi
|
Quote:
la desen nu ma pricep prea tare,dar totusi sigur aveam mai multa imaginatie !!! de fapt cred ca oricare de pe aici se descurca mai bine nu puneam oglinzilele alea minuscule....daca tot trebuia costuri reduse.... macar schimbam un pik culorile si forma bordului,eventual prin interior.....modficata linia masinii !!! farurile alea zici ca-s de tir!!!is imense pt o biata caroserie..... uitati-va bine din spate!daca ar avea a treia tetiera pe spate ridicata,pot jura ca-i fiat multipla! ar fi mers niste faruri finute....la megane 2 is faine...usor alungite,capota aia mai plonjata un pik !ce oare n-au pus-o in tunelu aerodinamik??? daca tot se spune de ieftineala dc n-au pus luneta de clio???e la fel de prost conceputa si seamana f bine cu luneta de la sandero !pana si numele e aiurea... o firma de prim rang la inceputurile ei si-a botezat masina dupa numele ficii patronului....Cine nu a auzit de Mercedes ? stiam ca o firma cand alege un nume alege ceva cu rezonanta,nu?denumirea asta ma duce cu gandu la un furgon pt muncitori!cred ca individu care a ales denumirea asta era constipat pe moment !!! Sper ca nu am deranjat pe nimeni,cu parerea mea,dar fiecare are dreptu la propria opinie,nu? See ya !Drive Safe |
Tot Dacie ramane colegiilor....
|
Numele din cate am citit oricum n-o sa fie asta.
|
ei au spus ca o sa se numeasca in europa Dacia Sandero..
|
Alte poze cu Dacia Sandero, mai degraba Renault ca modelul pentru Dacia va fi derivat din asta si numele sar putea schimba gasiti aici : http://partz.wordpress.com/2007/09/1...amane-renault/
|
Quote:
frate daca faceau masina dupa cum zici tu ajungea sa coste cat un clio 3.....intelegeti in plm ca astea sun masini LOW cost nu poate sa arate ca un ferrari sa aiba interior de S klass si sa coste cat un tico.....plm reveniti cu picioarele pe pamant |
Quote:
|
Filmulet cu Sandero :
http://partz.wordpress.com/2007/09/1...nault-sandero/ |
mda dupa ce ca e urata mai are si nume de rahat:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning