![]() |
Re: Ce sa cumpar in 12000-12500 max
Adica toate A4 si 320 de prin 2002 sunt vai steaua lor...hmm...doar sunt 5 ani nu de 10 si parca masinile astea ar tebuii sa tine destule sute de mii de km, doar nu sunt dacii, cel putin asa gandesc eu...!!!
|
Quote:
|
nu cred ca toate bmw-urile si A4 de cativa ani sunt varza,poti gasi linistit unul in stare foarte buna.Iei si tu de la un mos,de la o femeie pt o siguranta mai mare ca nu au fost forjate:lol: :lol:
|
vw golf 5
|
Cei de la Mitshubishi au promotie la Lancer-ul de 1.6: 12900 E cu vama si tva inclus. Mai adaugi 184 E taxa de prima inmatriculare si te alegi cu o masina noua, sportiva cat poate fi o masina de 1300 kg cu 98CP, cu o gramada de dotari in banii astia si 3 ani garantie reala.
|
Nu stiu de ce dar nu prea ma atrage asa tare designu la acel mitsubishi, parca e invechit asa....mai sap in continuare
|
Hai sa iti zic de BMW seria 3. Am un 318 D pe care l-am ales deoarece are doar 116CP. Consuma maxim 8 in bucuresti cu plecari la munca dim ( adica nervi nervi nervi). La consumabile nu e scump (chiar ieftin). Singurul inconvenient pe care l-am gasit e ca nu poti sa schimbi piese din articulatie individual ( daca ti se strica pivotul trebuie sa iei toata articulatia la roata :), dar pretul nu e mare e 200euro la magazin la noi.Dar in rest numai de bine, am masina de aproape 2 ani si chiar daca vreau sa imi iau alta nu cred ca o sa vand bmw`ul. Eu zic ca e o alegere buna in pretul pe care vrei sa il platesti.
PS 6 luni am cautat o masina neforjata ( la inceput si eu vroiam un 320 de 150CP dar nu am gasit decat omorate si resetate de 10000 de ori ). Eu zic ca DOAR doua articulati ( din care uneia nu ii venise inca timpul) la 2 ani nu e mult . Bafta. |
parerea mea este sa iei masina dincolo pt k o sa economisesti ceva banutzi, si cine a zis k bmw si audi sh (2001,2002) sunt varza nu le prea are sau vorbeste din auzite, eu is zic sincer , am avut skoda octavia (kre este sub bmw, audi) din 2001 cu 146000 km rulati in germania , si nu am avut probleme cu ea,decat schimbat ulei+ placute frana , si am mai schimbat odata pivotii, in rest nimic.Ia-ti linistit masina din germania si sa nu te mai iei dupa toti.Dak vrei da mi un pm si iti dau link din germania cu masini sa iti faci o parere.Si inca ceva, eu zic sa nu prea iei in calcul masinile din Ro , numai dak nu ai ce face cu banii , k astea chiar is varza(majoritatea)
|
Am intrebat pe un alt forum pe cineva care aduce masini, daca in 12-12.5k (cu tot cu taxa de prima inmatriculare si comisionu lui)poate sa imi aduca un A4 din 2002, diesel 131 caluti etc...si cica cam greu se gasesc, mai mult break-uri si cica alea toate peste 200k km ....ori a pus el comisionu cam mare ori....Ceva ciudat ce observ este ca preturile din ro au inceput sa creasca la masini, ma intreb de ce....
PS - dami link cu site-ul despre care ziceai sa imi fac o parere !!! |
ce zici , te ai decis?ai gasit ceva pe site urile alea?
|
Ms de link-uri DaniG dar le stiam si pe alea ma uitam si eu, acu sa vedem, ti-am zis ori iau masina de la cineva care tocmai a aduso, ori dau o fuga in Germania...ideea era sa ma hotarasc asupra unei masini care in banii respectivi sa fie ok si sa ma simt bine in ea...!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning