![]() |
Re: Masini din Baia Mare
haidati baieti cu pozele ca aveti destule masini faine prin baia mare;)
|
un mic detaliu legat de acel subaru de la satu mare, era cu slickuri si avea mult peste stock! eu zic ca i-a facut fata cu brio chiar daca a pierdut. totusi masina are 17 anisori pe cand subaru avea abia 2 ani....diferenta isi spune cuvantul si totusi a stat langa el, daca era mai lunga distanta il facea!
|
Exista thread dedicat pentru orice alt gen de discutii. Aici ar fi bine sa se posteze doar poze cu masini din oras.
|
Nu'mi place sa ma bag de'aiurea in seama, DAR vreau mai multe poze cu "Masini din Baia Mare" si mai putina cearta ca nu va ajuta la nimic,credeti'ma. Multa bafta!!! Si astept sa aud numai de bine de voi.
|
6 Attachment(s)
daca nu o puneti voi...o pun eu...:D
|
Deci nu suntem aici sa ne certam ...daca crezi ca acel audi e praf atunci ne intalnim toti intr'o seara si lasam masinile sa faca treaba ..nu'si au rost discutiile astea fara rost
|
Aici are dreptate ionut mai bine ne intalnim intr-o seara si vedem atunci cum sta treaba ...
|
..d.a si sa pastram subiectu forumului ...sunt masini la baia mare ...si il aveti si pe prostret ...care face destula treaba ........aveti cu ce va mandrii ...totusi /...fordu al albastru ..ciudat rau ....bestial ...si RX-7 ..aia masina cu potential
|
4 Attachment(s)
hai ca pun eu ceva poze ... mai vechi ce-i drept;)
|
ursu e criminal........mai exista in baia mare ala?
|
Exista . II alui Remus de la Pro Street
|
Ursul e in barlog ... (garaj) nu prea iese cu el ...
|
ce motor are pe el ...poate ii consuma prea mult .....
|
10 Attachment(s)
Si sa nu uitam de singura masina de drift din Romania pregatita special in Japan ..cea a lui Florin :) Aici doar cateva poze ...mai multe detalii la sectiunea Drift ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning