![]() |
Re: AC Schnitzer GP3.10 GAS POWERED
eleronu ala...sau eleronu incorporat in antena aia de gps...sau ce draci o fi chestia aia arata nasol de tot...si la z4 arata nasol...vb cuiva de mai sus acum vezi prin targ dracovenii de genu ala si isi pun toti pe orice galeata..:|totusi masina arata foarte bine..jentile imi plac mult de tot dar nu imi place cum e pusa pe mijloc toba..sau nu prinde bine pe culoarea asta,daca era rosie masinutza poate arata mai bine
|
Interiorul este foarte reusit in rest piesa de masina.
|
mishto...si interioru e bestial cu exceptia consolei centrale..parerea mea
|
:lol: :lol: :lol: :lol: Ma apuca rasul cand ma uit la asa ceva..Doamnee,ce porcariee!!!!:shock:
|
pacat ca n-o sa-l vedem pe strazi, sigur s-ar gasi cumparatori in Romania pt asha ceva...
|
ce scot cei de la Ac Scnitzer sunt opere de arta!superba masina..:shock:
|
masina e frumoasa rau..dar eleronu ala mic e urat cu draci :) ozn :))
|
Super tare masina...
Culoare.....performante....jante....design.... Atata putere scoasa din GAZ... Bravo... |
motor V10, interior stilat, si oricum 552 Cp la motor pe GPL chiar ca e ceva, totusi pretul e piperat, il iert pt ce e BMW, cunoscatorii stiu de ce
|
f reusit kit-ul intreg, dar pretul este prea mare, parca !
gpl-ul are cifra octanica mai mare(asa stiu eu, cel putin mai mare decat benzina de 95), de aceea cred ca au si ajuns la 552 cp!? |
f.frumos kit`u eleron sau ce aia d sus:Pil strica dar in rest super tare.Si ar m`ai trebui putin pretul scaazut:P;))in rest e frumoasa masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning