![]() |
n-auzi mai ca a mancat eclerele ?! =))
scumpica faza ;) trebuia sa inteleaga , sau trebuia sa incerci sa ... mai bagi in tine din prima :P |
Quote:
Ma mir ca nu ti-a dat cu ele in cap. :lol: |
Re:
Quote:
|
DE Ce MA ?!
ce pla lui , daca era plin ?! DACA NU mai intra... nu mai intra... :) |
Re:
Quote:
|
va datzi seama ce se va intampla daca unul dintre noi (doamne ajuta) o sa isi achizitzioneze un bugatti veyron ?
|
Frate cea mai tare faza mi s-a intamplat acu 2 zile in fata la Fitze din Herastrau, treceam pe acolo cu geamurile coborate, trapa deschisa, hip-hop la maxim, si 2 bunatati, si cand zic bunatati vreau sa spun 1,80 (pe tocuri) blonde (vopsite) imbracate cat mai provocator, aratau de ziceai ca sunt modele. Asa si ele traversau spre Fitze prin fata mea, la care una dintre ele (prea buna) incepe sa se uite la mine insistent, eu ma uitam la ea si nu intelegeam de ce se uita la mine (aratam destul de bine in ziua aia :lol: :lol: :lol: dar hai sa fim seriosi, aia daca ii arata o buca lu Mutu sarea ala imediat pe ea) si trec de ea scot capu pe geam si ea tot cu ochii dupa mine, ce bine m-am simtit... :lol: :lol: :lol: :lol: .
Si acum ce cred eu despre ce s-a intamplat, sunt astfel de fete care arata bine si normal ca vor sa profite din asta, si astfel se imbraca cat mai provocator si merg in locuri precum Fitze ca sa gaseasca baieti de bani gata (care se alearga noapte de noapte si fac pariuri de zeci de mii de para :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) care sa le faca toate poftele. Si vazandu-ma pe mine \"baitzas bazat\" (ce modest sunt :lol: :lol: :lol: :lol: ) s-a gandit ca poate cine stie cad in capcana ei, si ma stoarce de bani. Oricum am plecat de acolo incercand s-o uit si mi-am sunat fata (back-up-ul, sa nu spuneti ca nu aveti asa ceva :twisted: ) si am invitat-o la un suc, si normal ca ea a platit, pai ce numai ele sa profite de noi? :lol: :lol: P.S. voi sa nu faceti ca mine, eu sunt mai nesimtit asa... :lol: :lol: |
pana acum n-am incercat(cu toate ca mi-am propus)
dar timpul nu-i pierdut |
cea mai tare faza din saptamana asta ... aflu luni k am colocviu la engleza marti la ora 8 dim (imi trebuia dosar cu toate exerctiile din carte de pe sem asta) pe zi nam nici o treaba, pe la ora 9 seara fac si eu rost de carte .. umblu prin oras pana la 3 juma noaptea si cand ajung acs imi dau seama k nam coli de cerere ... damn it ..... imi iau frumos bicicleta..si ies la plimbare dupa coli de cerere ... intrun final gesesc si merg fericita acs ...ma apuc d scris pana la 7.20 vine un coleg si ma ia la 730 .. ajung la scoala .... intru in examen .. si inainte sa ne dea subiectele zice: \"urmatoarele persoane (printre care eram si eu ) pot sa paraseasca sala!!!\" va lipseste o prezenta !!
IMI VENEA SA-MI SMULG PARUL DIN CAP !!!am zis k o sa iau olcitu si o pandesc si dau peste ea mama masii de treaba .... |
Re:
Quote:
chiar ar merita unii profi...nesimtire...comunism... huoooo! |
am zis k o fac poster... inainte inapoi samd vroiam sai fac scandal in clasa dar ... m-am linistit ...oricum am fost super dezamagita ... aveam si eu macar un colocviu dat ... la sport unde iar sunt buna am aflat k nu am credite .. si se duce pe ... facultatea mea ... da` las k bine k e coruptie :))
|
eu am patit o faza tare vara trecuta... pe pod la IOR, eram cu un tampit, masina parcata stateam ca idiotii cu mainile pe plafon si fumam... cu fata spre strada... pe partea cealalta 2 blonde intr-o astra bertone coupe neagra, incetinesc se uita la noi , zambesc, faza la care eu cu asta am ramas masca... si pleaca , vazand ca noi ne uitam tamp peste strada si nu intelegeam care e treaba :) :boxing:
|
acuma din asta traiesc
deja e meserie pt mine :lol: come ladyes...don't be shy.... :lol: |
Re:
Quote:
on-topic: eu am constatat ca sunt mai multe fete care ma plac acum cand am bmw, decat inainte, cand mergeam cu mercedesul... |
Re:
Quote:
fata e super ok .. cine o shtie din pretenii mei d pe forum poa sa confirme ... si frate femeile shtiu doar BMW ... e cel mai scurt nume de mashina .. si o blonda poa sa`l retzina pe cand mercedes .. are multe litere fratee ... BMW = Brings Me Woman |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning