![]() |
Re: Intalnirea renault 5
pai nici io nu stiu unde se face intalnirea reno... hai sa stabilim unde ne intalnim ca sa plecam ca shacalii :D
|
putem sa ne intalnim si la Ateneu in parcare, sau in Piata Constitutiei ca sunt locatii centrale.
|
e prea bine acum sa vor si ceilalti :) e ok ?
|
ce e pacat e ca desi sunt multi cu R5-uri nu sunt multi care sa tina la buburuzele lor si sa le ingrijeasca si sa le iubeasca :((. gata cu sentimentalismele.
Hai in Constitutziei si gata, ca acusica vine 29 si noi ink ne hotaram unde sa ne vedem. Si acum hai sa dam sfoara in tzara!!! |
ok constitutiei, e prea bine dar sa fie si ceilalti deacord !
|
IN regula, in piata constitutiei ne intalnim.
Sa voteze prezent aici cine vine casa stim cati suntem. Intalnirea Renault unde are loc,stiti cumva ? Ca sa putem sa ne facem traseul. |
Quote:
Eu voi fi prezent :) |
prezent!!! yuppyyy!!!! :mrhappy: :clap:
|
aaa.... facem lista:?: :confused2
|
Intalnirea Reno.ro - Renault Club Bucuresti se tine in parcarea Salii Polivalente in fiecare zi de VINERI incepand cu orele 21:30. Va asteptam in numar cat mai mare.
of of... scrie mare pe forumul reno.ro si o poza k sa ne ghidam sa ajungem unde trebuie http://www.reno.ro/index.php?act=Att...=post&id=46733 |
Bine bine, aia e intalnirea saptamanala, dar am inteles ca pe 29 acum se face intalnirea Reno de toamna, adica una mai mareata...:P,dar sper sa aflam,adv k nici nu prea am cautat.:P
|
pana la urma am aflat unde se tine intalnirea reno pe 29 septembrie in parcarea de la sala polivalenta :D
|
cred ca ajung si eu..
nu stiu sigur... |
sa aflam la ce ora a avea loc intalnirea reno si dupa ei vom stabili si noi intalnirea renault 5 :)
|
eu vin oricand oriunde... abea astept!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning