![]() |
da si mai sunt si aia foarte enervanti care isi pun in semnatura un link la site-ul lor personal si posteaza ca nebunii peste tot unde apuca
:P :P :P :twisted: :roll: |
pe mine nu ma deranjeza aia :)
|
Uite ca si eu am site-ul pus la semnatura. Dar nu am rugat niciodata pe nimeni sa intre pe site.
Ce ar fi sa o fac acum ? Dar unde sa-l incadrez ? Pentru ca este off topic. Sau .. as putea sa fac ceva de genul ... si uita ca o si fac : \"Pentru membrii forumului 4tuning aveti un discount de 3% din preturile de lista ale firmei Inedit Computers\" |
Quote:
Si pe celelalte forumuri pe care sunt activ am aceeasi semnatura si nu mi-a zis nimeni nimic. Ca am dat anumite link-uri, ale unor poze de la mine pe pagina, aici, nu cred ca am suparat pe cineva. Am dat acele link-uri, asa cum dau altii orice alt link, pentru informatii sau imagini. PS: eu nu postez pe unde apuc. Postez pe unde am ceva de zis, in legatura cu subiectul discutat. Quote:
|
Tinand cont de cate mesaje ai scrise pe forum fac un efort si suport de la mine cei 2% daca chiar o sa cumperi ceva de la noi de la Inedit ;)
Asa ca sa te vad cu comanda :twisted: |
Oops! Ce ma fac ?:)
ZoliaT: am zis ca intru zi de zi pe pagina... discountul il las la altcineva :D |
Pe mine ma enerveaza situatii in care pe forum sunt unii care posteaza mesaje garla fara continut doar ca sa creasca in grad, sau sa adune un numar cat mai mare de mesaje.... Se ajunge la situatii in care forumul se supraaglomereaza de mesaje de umplutura fara continut.
Iar discutiile despre bah ce marfa e site-u meu sunt de asemenea enervante. Una sau doua mentiuni despre update-uri sau alte chestii sunt utile uneori dar nu e bine sa se traga de par situatia... :evil: |
ok.. yo ma simt cu musca pe caciula... pe undeva pe un subiect benny m-a felicitat pt siteu meu shi yo i-am multzumit... da nu i-am facut reclama la greu.... (decat odata cand am bagat poze noi shi cand am pus banneru cu 4tuning pe el) :roll:
imi cer scuze... and it won't hapen' again... decat daca ii chiar nevoie :wink: |
Damn Hoamiez.... Yo zic s-o lasam mai moale cu aruncatu cu noroi in altii si sa lasam discutii din astea care ar putea sa jeneze pe unii. Poate cand o sa fie 1000 de membri .... si vine unu nou cu tupeu ....
|
atunci sarim totzi pe el ? :lol: parca a mai fost asa unu, rolly pe aici si nu l`am mai vazut :P
|
:roll: chiar .. unde o fi disparut ? :roll:
|
eh cred ca se plimba cu ala care avea nos.. si accelera de la 180 la 300 in 3 sec sau cum a zis el ca numai stiu :lol: :lol:
|
Rolly
:lol:
poote l-a aruncat NOS-u' pana pe luna ca nu \"i-a dat drumu\" numa odata, i-o fi dat de 2 ori... :P PS daca e printre noi cu un alt user? :lol: dau in paranoia.... |
eu sunt sigur de asta t3kno! 8)
|
hehehe :lol: vad ca s-au cam suparat baietii .... :lol: :lol:
chiar la voi :shock: ma refeream cand am postat ..... si era o gluma :twisted: . Ma bucur sa vad ca v-am atins :oops: 8) 8) 8) (oare o sa mai cresc in 'grad' cu postul asta?) :idea: :arrow: :?: :arrow: :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning