![]() |
Daca vreti sa vedeti cateva filme tari..neshte recomadari de la Cirozel al batran :D
The butterfly Effect Donnie Darko The machinist ( el machinist ) Constantine The Bourne Identity si The bourne Supremacy... etc..revin cand imi aduc aminte :D |
aha frumos :D
|
1 Attachment(s)
j-kwon-get xxx`d
|
Movies:
- Jeepers Creepers 2; - Snakehead Terror; - The Nest; - Assault on Precinct 13; - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events. O sa revin cand mai iau filme noi (imi permit, la servici trag cu 1 Mb/s :lol:). |
hostage - cartoon
white noise - comedie son of the mask - horror |
the ring 2
hide and seek haute tension |
The Grudge
PEACE :peace: |
Filme 2005:
Vampires Out For Blood --horror...da nu grad mare :) Frostbite--comedie unii care fac snowboard Breakin' All the Rules--comedie--un negru scrie o carte cum sa te desparti de gagica fara sa \"o doara\"....si tot felul de reguli tampite Warriors of Heaven and Earth --- nu stiu in ce categorie se incadreaza :)..e cu samurai ..calugari budisti ...merita vazut e super frumos Hotel Rwanda--drama--prin africa au loc lupte de strada intre 2\"rase\" de negri si asta merita vazut ..gata DVD-ule s-a rezolvat :) |
am si eu o mica rugaminte dc pute-ti sa spuneti si voi ce sunt in dreptul fiecarui film recomandat sa puneti ce sunt act, comedi horor bla bla
|
am vazut 3 comedi penale
SEX IS ZERO Sleepover Grind |
Va recomand sa luati videoclipurile astea:
DMX - Ruff Ryders DMX - We Right Here Dr. Dre Feat. Snoop Dogg - Still D.R.E. Ja Rule - Furious Jay-Z - Big Pimpin Parazitii - Necomercial Terror Squad Feat. Fat Joe & Remy - Lean Back The Game Feat. 50 Cent - How We Do |
dak le ai si ai si 'tzeava' cum zicea maxx pune si tuh cateva aicea....k la mine pe retea nu prea sunt... :( in special lean back
|
incercatzi filmul
The Notebook...dragoste,drama merita vazut cu nevasta :D |
ce-s cu videoclipurile astea frate......
vretzi sa vedetzi un videoclip super realitzat vedetzi guns n roses november rain (avetzi grija sa fie tot ca are 2 partzi tre sa aiba vreo 10 mnute ) sau when the wild roses grow ... |
The Manchurian candidate (candidatul altora) un film foarte mishto nu stiu in ce ctegorie sa`l bag...sa zicem actiune ... ma rog...try it !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning