![]() |
Re: Renault Super 5
Quote:
daca stau bine si ma gandesc: jantele cu cauciucuri = 500 euro mp3 are 6 luni si a costat 170euro boxele de fata HERTZ cu inalte separat 150 euro Kit ambreiaj nou = 200 euro cu manopera Scaune noi+tapitat tot interiorul = 200 euro Planetare noi = 200 euro Discuri cu etrieri schimbate( de twingo) =150 euro O simpla adunare da o suma de 1500 euro numai in ce am bagat eu in ea in ultima perioada + ca mai sunt maruntisuri de care nu-mi aduc aminte acum. daca atunci cand am luat masina stiam ca dupa o perioada relativ scurta o sa-mi pot permite sa -mi iau altceva credeti-ma ca nu mai investeam atata Chiar si acum as tineo dar nu ar avea cine sa mearga cu ea asa ca sunt nevoit sa o vand |
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
pret 2000 euro |
Quote:
bafta la vanzare . masina merita ! |
Quote:
cosmin 0723820356 0788746251 |
jantele pe 15" MOMO wrs le-am vandut separat
Am pus pe masina tot niste jante pe 15 dar alt model Pretul este 1800 fara jante si 1900 cu jantele pe 15" cosmin 0723820356 Nota Moderator: Te rog sa nu mai ridici topicul in pagina mai devreme de DOUA zile si ii rog pe amicii tai sa citeasca regulamentul sectiunii,lectura in urma careia vor descoperi ca au voie sa faca mai sus mentionata actiune NUMAI pe threadurile ale caror autori sunt dansii ! Multumesc pentru intelegere,vanzare buna! PS:Ar trebui sa le fie RUSINE moderatorilor ce incalca flagrant regulamentul:( |
haideti ca sta degeaba in curte masina
UPPPPPPPPPPPPPP |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning