![]() |
Re: Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz
votez si eu bmw hot road
:paper: |
unguru here (69 KNX).... auzi, este pe parang o dacia 1100 verde, cu buline albe, asa sa o faci si tu :)))) si cu niste badoage goale ... atza si badoage itzi dau io ..... bulinele .... leom face cu lavabil
|
Hopritiva ma....BMW HOT ROAD?????:shock: :shock: :shock: Ce PLM e aia ????????????
|
Quote:
|
Quote:
mai sunt unii care ''invata'' de pe forum asa ca pe viitor abtine-te 2.Tuningul in speta personalizarea masinii tine de preferintele personale si m-i se pare deplasat sa pui astfel de intrebari . Cred ca ai prins ideea ca un E30 arata superb clean . |
Quote:
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer....oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer.......sant niste cotururi pe care le poti oferi unei masini clasice/sau cum vrei sa i spui...care complecteaza/accentueaza luck-ul masini/sau ii dau ceva aparte........oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
deci, ce vrea wob sa zica ... "hot road" = sosea incinsa !!! ... ceea ce tu vrei ii "HOT ROD", got it now ?
|
Quote:
|
taci ma aldo ca asta ai kixato, nu stiai ca ii hot rod ci hot ROAD
|
2 Attachment(s)
uite aici niste idei.. :lol:
P.S. Am votat FARA VINIL |
tuning is not a crime ... hoprite mah ... :P
|
clasic.. e cel ma tare... parerea.. mea...
|
Quote:
@ wrs : faza-i k ar fi bine sa fi sigur de cum se scrie un cuvant sau altu cand postezi ceva pe un forum.. k ramane ceva timp acolo.. si dupaia te mai miri de ironiile unora.. apropo ai niste greseli si in semantura.. :rolleyes2 PS:sper k nu te simti ofensat.. nu asta o fost scopul;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning