Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/50815-vinil-e30-sugestii-poze-postati-plz.html)

CJ-01-WOB 10-09-07 01:54

Re: Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz

votez si eu bmw hot road
:paper:

fiat500 12-09-07 00:21

unguru here (69 KNX).... auzi, este pe parang o dacia 1100 verde, cu buline albe, asa sa o faci si tu :)))) si cu niste badoage goale ... atza si badoage itzi dau io ..... bulinele .... leom face cu lavabil

gangsta 12-09-07 10:06

Hopritiva ma....BMW HOT ROAD?????:shock: :shock: :shock: Ce PLM e aia ????????????

aldoadabass_wrs 12-09-07 11:13

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 1095419)
Hopritiva ma....BMW HOT ROAD?????:shock: :shock: :shock: Ce PLM e aia ????????????

test...psihologic.....sa vad pan unde merg unii? :lol::lol::lol::lol:.....punem niste flacari pe spoiler-ul fata de la NUI-ul....??ce zici??

CJ-01-WOB 13-09-07 01:53

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1095534)
test...psihologic.....sa vad pan unde merg unii?

1.jenant . cu HOT ROAD-ul tau .
mai sunt unii care ''invata'' de pe forum asa ca pe viitor abtine-te

2.Tuningul in speta personalizarea masinii tine de preferintele personale si m-i se pare deplasat sa pui astfel de intrebari . Cred ca ai prins ideea ca un E30 arata superb clean .

aldoadabass_wrs 13-09-07 09:37

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1097222)

2.Tuningul in speta personalizarea masinii tine de preferintele personale si m-i se pare deplasat sa pui astfel de intrebari . Cred ca ai prins ideea ca un E30 arata superb clean .

poi din cate vad shi u ai votat...contrar a ceea ce spui!!
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer....oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2

aldoadabass_wrs 13-09-07 09:42

Quote:

poi din cate vad shi u ai votat...contrar a ceea ce spui!!...adik hot road....
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer.......sant niste cotururi pe care le poti oferi unei masini clasice/sau cum vrei sa i spui...care complecteaza/accentueaza luck-ul masini/sau ii dau ceva aparte........oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2

aldoadabass_wrs 13-09-07 09:44

Quote:

o intrebare:tu la ce te ai referit cand ai votat hot road....ca din afirmatiile pe care le faci nu inteleg,votez cu,shi verbal impotriva??!?:D:D

ZanDer 13-09-07 09:46

deci, ce vrea wob sa zica ... "hot road" = sosea incinsa !!! ... ceea ce tu vrei ii "HOT ROD", got it now ?

aldoadabass_wrs 13-09-07 09:51

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1097423)
deci, ce vrea wob sa zica ... "hot road" = sosea incinsa !!! ... ceea ce tu vrei ii "HOT ROD", got it now ?

aah scz ui ca m am prins shi io cu vb. shi am facut aceeasi gresala...mc d corectare!!...shi ce i mai grav....ii ca gresala am facut-o de la inceputul postului....!!fuck

Piry 13-09-07 11:22

taci ma aldo ca asta ai kixato, nu stiai ca ii hot rod ci hot ROAD

andrey2003 13-09-07 11:37

2 Attachment(s)
uite aici niste idei.. :lol:

P.S. Am votat FARA VINIL

roby200687 13-09-07 14:30

tuning is not a crime ... hoprite mah ... :P

Fixius 13-09-07 22:37

clasic.. e cel ma tare... parerea.. mea...

AK-ZER 13-09-07 23:41

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 1097635)
uite aici niste idei.. :lol:

P.S. Am votat FARA VINIL

aia o fost numa niste artisti nebuni..:lol:
@ wrs : faza-i k ar fi bine sa fi sigur de cum se scrie un cuvant sau altu cand postezi ceva pe un forum.. k ramane ceva timp acolo.. si dupaia te mai miri de ironiile unora.. apropo ai niste greseli si in semantura.. :rolleyes2
PS:sper k nu te simti ofensat.. nu asta o fost scopul;)

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning