![]() |
Re: un logan
o sa vin si cu poze momentan nu avem timp pt asa cv or sa vina si pozele asteptati ggd ce era aseara la polivalenta acolo tot 4ss si parca niste ursi din nsl?
|
Quote:
|
tot de la fotbal veneam ji eu.:) si ma-m mirat ca erau destule masini.. acolo scuze pt intarziere pozele or sa apara si ele....deocamdata ieri majina nu a fost in bucuresti si speram ca sa apara pozele alea odata sa le scoata cine trebuieX(X(
|
se vinde 5 jante tabla logan cu gume originale folosite aprox.6000 de km plus capace originale si antifurturi.......se cumpara aripioara luneta spate stiti pe cineva va rog postati si ziceti-mi multumesc jantele sunt 10 mil...
|
10 Attachment(s)
si cum am promis pozele le las sa vorbeasca .........imi cer scuze pt intarziere:D:twisted: :twisted:
|
sper sa v-a placa ce vedeti diseara promit ca mai vin cu ink o serie ca acum am pozele.......dar nu am timp:D savurati si astepti pareri si tot odata critici........ sa traiti.;)
|
aaaa si tin s-a v- anunt ca dak aveti de vopsiti ceva va dau un sfat nu v-a duceti la meridian.....X( se vede in poze aripa si spoiler fata vopsita la ei. adevarat ca nu ia-m lasat sa bage chit dar uitativa ca dupa 2 luni sa cojit lacu.....fac in bataie de joc X(X(X
|
5 Attachment(s)
ceva poze......:rolleyes2 :rolleyes2
|
se vind 5 jante tabla logan cu gume originale folosite aprox.6000 de km plus capace originale si antifurturi.......se cumpara aripioara luneta spate stiti pe cineva va rog postati si ziceti-mi multumesc jantele sunt 10 mil...
|
3 Attachment(s)
poze cu trupa(echipa de bob):lol: :lol: ;) ;)
|
Imi place masinutza ta.De ce nu ii vopsesti complect spoilerele?.Stoputile zic eu ca ar fii dat mai bine daca erau modelul asta nou...putin fumurii.Sa folosesti fara incidente masina si spor la modificat.PS-imi place f mult interiorul
|
ms adi .. sti initial ne-am gandit sa le facem dar cand o sa terminam capacu de la portbagaj..... azi nu am stat de el am mai facut pe la interior niste modificari am cumparat ji noi un stalp cu ceasuri si bineinteles ca nu se potrivea si ne-am apucat noi am taiat suportii de la ceasuri si ia-m lipit de stalpu original mult de munca nu mai vreau nici pe bani asa la-m facut la-m vopsit. zilele astea il montam si sa speram sa terminam si cu bordu momentan a suferit si el azi niste gauri pt ceasuri la aerisirea sofer stanga 2 ceasuri si ne batea gandu sa mai facem ink 2 la airbag dar nu stim ce se afla acolo langa aaerisire si mai bine intebam in rest km atat mai este la interior stalpii usa vopsiti guri aerizire spate lunea vopsiti si sa vedem cu o tapiterie de piele neagra :D:D
|
am facut si o prostie azi:-?? cand s-a achizitionat masina primu lucru a fost vopsita protectia de la baterie.si azi ne-a mancat in *** sa vedem dc s-a umflat vopseaua pe ea ca a fos data cu zeci de miii de straturi de plasto fix. si si cu fuler sau cum se numeste si cred ca de la caldura si ne-am apucat sa o cojim si am stat langa ea cu feonu sa o incalzim sa da-m vopseaua jos dupa ea....si nici acum nu am reusit stie cineva cat este una noua..... si nu vrae nimeni jantele vechi cu tot cu gume capace si antifurturi toate 5 si cea de rezerva am achizitionat ink un rial ca cele dp majina :D
|
Ma uitam acum din nou la masina si..cred ca ar da bine un cap dinala ornamental la toba de esapament,''tips'' sau cum so numii el..
|
nu punem asa ceva o sa urmeze toata galeria.......... adik taiem de la galerie si punem inox.teava :D si la finala un BoOm!!!!! sa urle:D dar asta in timp ......ca acum avem alte ganduri
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning