![]() |
care 325 cabrio ?
|
pai...daca te facea peugeot 407, radeam de tine :D
325 cabrio, cred ca ZCT'u, ursuletu negru cabrio de la teatru.. :) cred... ne zice tekin |
care 407 ? ala albastru cu doua ushi tunat de pinimfarina ?
|
\"Pininfarina\"......tzarane.....
|
bah tzaraniilor :)) nu este 407 cu 2 usi.. ala ii 406, si ii facut designu de pininfarina :)
|
406 coupe :lol:
|
hmm..da mah e 406 ala :oops:
|
cica pustani :roll: sigur ai fost la arad ???
|
da mah...e plin de pushtani cu calibra :P e mare lucru in zilele astea sa ai o mashina stock.....toata lumea are ceva modificat....shi daca a luat shurubelnitza shi shi-a facut gauri in spoiler \"sa se ventileze superchargeru mai bine\"...toata lumea tuuuuuniiingg....shiiiieeee !!!! toata lumea...cantatzi cu miiineeee.....TUUUUNIIINNGGGG!!!!
Versurile: Gabriel Cotabitza | Muzica: Pepe Scartzaru Interpret: un om fericit (mi-am reparat porschele :D) |
Re:
Quote:
si in 20min am vazut vreo 30masini cu pustani la volan, toate masinile erau 'incercari' de tuning, ba spoiler fata lipsa, ba ala de spate, ba nu stateau bine pe masina, ba dadeau sa cada, ba toba sparta, etc... in rest super orasul...am avut ocazia sa vad si o gramada de masini modificate cu bun gust dar...si soferi netalentati in ale condusului :) |
pacat ca nu ai vazut pe noi 8)
|
:lol: azi noapte pe la 1:30 stateam in casa , dupa ce in prealabil facusem o tura prin oras , si deodata un cunoscut huruit rupse tacerea grea din noapte :wink: :lol: :lol: ...era tekin cu honda forja la greu prin oras :lol:
|
Re:
Quote:
|
Viatza de noapte continua o luna fara Tekin...
O plecat in Turcia, si vine de acolo cu Preludul modificat :wink: ...isi pune V-tec si Turbo :wink: |
serios? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning