![]() |
da sry am uitat
|
XS: asta sunt, de mic copil :lol:
iasi_drifter: si tu esti din Botosani daca eu sunt din Olt; Craiova = Dolj :evil: Cartoane: mai bine nu mori deloc ma :) |
Gabi, eu am ziso asa ca fapt divers sper ca nu ai luat-o personal :P E cool sa fii pasionat de o masina si sa stii fiecare surub din ea, dar e bine sa fii si obiectiv totusi. Toate bune !
|
Stai linistit, n-am luat-o personal nici macar atunci cand am fost numit sectant din cauza asta :lol:
|
deci v`ati lamurit da ?
NU FOLOSITI OLTCIT !!! :lol: :lol: :P |
E Oltcitu la unu de la R.A.J.A.C. --->Regia Autonoma Judetzeana Apa Canal Iasi <--- pe nume XXX nu va zic...dar acuma omu isi plange in pumni......asta este...!
|
daca stii cum sa ai grija de el nu se intampla chestii din astea. eu am adica tata are /unchiu il conduce/old-shit si merge destul de binisor in plus cei din iasi il stiu pe cox :roll: mm nice car, nice oltcit. si daca ai grija de ea si o duci in sevice mai des poate ca nu te trezesti cu ea in flacari :wave: si cartman ... parca ziceai ca preferi un oltcit decat o dacie ... si acuma nu mai pui piciorul in oltcit? :shock:
|
poi daca am de ales intre dacie si oltcit aleg oltict...in rest NICI SA NU AUD :lol: :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning