![]() |
k maine sigur
|
Ok mersi!!! Ce-ti mai face masina???
A mea e in RK!!! |
masinutza e super acuma sunt la scoala asa bine merge netu are rata de tyransfer de 200-300 de kilo pe sec
|
da.....misto tuning mpa....i like it :) :) :)
o singura chestie........daca masina care tu ai desenat-o va exista vreodata si sper asta :lol: .....atunci sa nu fie inalta de spate :evil: :evil: :evil: ca pe mine sincer ma enerveaza rau de tot chestia asta |
Nu va fi si sper sami ofere cineva ocazia sa arat ce pot face ca tuning EXTERIOR in afara hartiei!!!
|
mie chiar imi place,
dar zic eu k ar arata si mai bine cu un custom paint job :twisted: |
Daca o sa fac vreodata o SLZ pt mine :lol: :lol: :lol: sau pt altcineva :idea: :idea: :idea: fii sigur ca o sa aiba!!!!
|
Nu te supara...unde pot vedea shi eu masina aia a ta (solentza)ca sa pot sa imi dau si eu cu parerea.
scuze pt deranj... RASPUNS DE LA MPA: Pai ca sa fie clar si sa nu folosesc alt mesaj!!! Pe acest FORUM NUMAI UTILIZATORI INREGISTRATI POT VEDEA MESAJE!!! ODATA CE FACI ASTA O SAL VEZI LA INCEPUTUL TOPICULUI!!! |
Mersi.m-am inregistrat shi am vazut cum arata.parerea mea este urmatoarea:cred ca mai trebuie sa modifici grila de la radiator....shi fatza masinii un pic.in rest ai talent...bravo!
P.S: poate o sa imi pun shi eu proiectele pe aici... |
Bravo!!!
Ma bukur si asteptam proiectele!! |
Pentru inceput o sa pun un viper rt-10 modificat (trebuie mai intai sa-l scanez).dar am si eu o problema...nu stiu sa ii fac rotiile :oops: .sper sa-l putetzi vedea cat de curand.
|
Putetzi sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu rotile alea? (cum le desenez)?? :weirdface
|
Te rog nu mai folosi acest topic pt asa ceva!!!
|
mpa vrea sa spuna sa deschizi un topic nou cu discutia ta ca sa nu facem offtopic
|
Exact!!! :lol: :lol: :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning