![]() |
Re: Overspeed -
Quote:
|
Nu stiu exact.... dar minime oricum...
|
Cerintele nus mari ! Grafica e ok. Cine face o cursa cu mine ??
|
prea misto joku grafika ok ..... pacat ca nu este mai mare
|
chiar e misto jokul...dar am auzit pe cineva zicand ca jokul are 800 mb instalat..il corectez..nu cred ca are 800 mb instalat(doar kitul are 900)..in rest jokul e ok...grafica eu zic ca e bunicica,daca aveti volan e chiar mai misto..:D:D:D...spor la condus....
|
Foarte tare jocul. :D
Btw : I'm @ stage 4 :P |
Chitu e 300mb... adica ISO... iar LA Street Racing, acelasi lucru cu Overspeed.. are 800mb instalat..
oxide, degeaba esti stage 4 daca nu poti conduce masina ;).... te provoc, la o cursa. ur car vs mine, care e stage 2 ;) |
Quote:
|
Quote:
ps: aa, da.. mai dadeam cercuri.. vroiam sa vad daca se sparg gumele :x :lol: |
E super tare jocu dar nu lam terminat ajunsesem pe locul 9
|
Salut are cineva salvari de la overspeed sau LA STREET?
|
bine ca ai reamintit...ca eu nu aflam de el
acu e pe vine :D care mai jucati? o sa`l joc si eu da nu prea am timp ca ma uit si la filme ma joc si ANNO 1701 [strategie curata:))] grid si multe altele... am jocuri cu gramada numa timp si chef s am.... |
Eu le vreau sa joc pe net si imi trebuie o masina mai buna ca daca joc asa am prima masina care e degeaba . Mie imi place pt ca e online dar merita jucat online daca ai deblocate cat mai multe masini si componente
|
O da , si eu vreau sa joc multyplayer.. cand aveti voi chef. :P Am mai jucat L.A street racing dar l-am sters si acu imi e lene sa astept dupa masini care vor sa faca curse cu mine.. :| (Ca toti vin si dau sfaturi sau bolborosesc cate ceva.. :|)
|
azi lam instalat si eu
e frumos mam obisnuit cu handling`u am si eu un tarsh` de masina:))) in fine...care vrea sa joace online? mai tarziu?...9-10-11? ca atunci sigur st la pc` :) sa lase pm |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning