Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Chrysler SRT4>> $22,000 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/50667-chrysler-srt4-22-000-a.html)

AlliedComposites 11-09-07 01:29

Re: Chrysler SRT4>> $22,000

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1091567)
are ceva daca spun ca evo X o sa ii dea clasa la absolut orice?

ok SI CARE E FAZA???????? nu cred ca a fost freodata vorba sa ii faca competitie in frum fel... ideea era ca nu e un chasiu de rahat, si ca motorul o sa fie foarte rezistent, si destul de avansat...

esti mortal... multumim ca ne-ai zis ca o masina care costa dublu cat alta o sa fie mai performanta.....

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1091567)
are ceva daca spun ca nu iti incape nici macar o placa in portbagaj?

da normal, deasta se lasa jos scaunele din spate... bai pe cuvantul meu....

AlliedComposites 11-09-07 01:38

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1092230)
am tot vazut caliber live si neaaaah deloc atragatoare...

cam asa e... insa pe negru sau alb, cu geamuri fumurii si genti misto cred ca ar arata destul de ok ca sa nu ma simt prost conducand-o pe drum... plus ca asta e subtil mai diferita decat modelul original...

Bogdan_mb 11-09-07 01:57

Ar fi poate m-ai interesanta daca era RWD. Si daca ar exista pe piata romaneasca nu vad carui segment s-ar adresa, nu e nici SUV compact , nici hatchback nici monovolum e o masina ne-atragatoare puternica m-ai mult pt linii drepte care nu le regasesti la noi. :rolleyes2

P.S. pacat ca au renuntat la neon, aia m-ai arata macar a subaru impreza..

_anaconda_ 11-09-07 02:06

majoritatea compara cu Golf(si restul masinilor din clasa lui)....desi sunt destul de diferite

22VIN 11-09-07 09:51

nu... masina asta e o harababura intre: hatch, suv, monovolum

alexSHO 11-09-07 17:16

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1093200)
ok SI CARE E FAZA???????? nu cred ca a fost freodata vorba sa ii faca competitie in frum fel... ideea era ca nu e un chasiu de rahat, si ca motorul o sa fie foarte rezistent, si destul de avansat...

esti mortal... multumim ca ne-ai zis ca o masina care costa dublu cat alta o sa fie mai performanta.....

nu a zis nimeni ca ar trebui sa fie peste evo (cum ar suna hot hatch american peste evo :))dar nu mai da ca exemplu ca are aceeasi platforma ca si evo X din moment ce e altceva.

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1093200)
da normal, deasta se lasa jos scaunele din spate... bai pe cuvantul meu....

intr-un polo de exemplu nu ti-ar incapea daca rabatezi scaunele?:lol:

AlliedComposites 15-09-07 00:48

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1093239)
Ar fi poate m-ai interesanta daca era RWD. Si daca ar exista pe piata romaneasca nu vad carui segment s-ar adresa, nu e nici SUV compact , nici hatchback nici monovolum e o masina ne-atragatoare puternica m-ai mult pt linii drepte care nu le regasesti la noi. :rolleyes2

P.S. pacat ca au renuntat la neon, aia m-ai arata macar a subaru impreza..

nu e RWD din pacate, dar macar are un LSD foarte bun, care ajuta destul de mult.... ar fi putut sa aiba si AWD, si RWD, dar ar fi fost prea scump, fiindca chrysler nu are nici o transmisie care sa poata sa faca fata la puterea pe care o scoate motorul, si mai important, la puterea la care o vor duce cumparatorii... sunt multe SRT4-uri din generatia 2003-2005 la 600-900 de cai putere, si inca folosesc transmisia si axele care au venit stock... sunt relativ usor de dus la 9-10s pe 400 de metrii, deci dupa mine pun puterea pe sosea mai mult decat destul de bine :shock: ;) cine vrea masina ADEVARATA, se duce la altceva mult mai scump, dar cine vrea o masina grozava de zi de zi cu care sa poata sa mearga si la pista, si la liniute, si sa se tina pe autostrada cu mai toate super masinile, ce altceva ar vrea?

caii putere vand masini, cuplu castiga curse...

All times are GMT +2. The time now is 08:41.

- Copyright 2026 4Tuning