![]() |
Re: Jante pt OPC
2 Attachment(s)
uite ca sa iti faci o idee cum da albul pe opc :D
|
nu vreau pe 19 din mai multe motive:
1 - talonul cauciucului va fi si mai mic si cu siguranta le voi atinge prin gropile de la noi 2 - si asa este extrem de rigida si simt orice piatra de pe strada, deci imi ajunge 18" 3 - ar trebui sa iau un alt set de cauciucuri noi pe 19 iar asta ar insemna inca ~ 800 E (pe 18 am deja set de iarna si set de vara) |
8 Attachment(s)
Pentru fanii OPC...
|
ceva in genul asta se va face si la masina mea...ma refer la motor. Problema e ca inca nu stiu de unde sa iau "serpisorii", se restul se la ocupa EDS-ul.
|
4 Attachment(s)
Si altele..
Ai un PM. |
Quote:
|
Salut.
Eu am achizitionat direct din Germania un set de jante pe 18" si pot sa-ti recomand cu caldura site-ul respectiv. Se ocupa neamtul de tot (mai ales daca vrei cu tot cu anvelope, caz in care te scoti mult mai bine oricum). Transportul te costa 100 Euro jantele (probabil undeva pe la 150Euro cu tot cu anvelope), iar preturile sunt super super ok. Iti trimit acum un e-mail cu toate detaliile. Numai bine, Razvan P.S. Ai o masina deosebita(putin spus), gandeste-te de 3 ori inainte de a lua decizia finala ;) |
Quote:
deocamdata stau in balanta...ba mi-as lua jante, ba as lua intercooler+turbo....hmm...grea decizie |
pastreaza jantele tale... sunt f tari...
|
m-am hotarat sa imi iau un set de jante noi pt vara - cele vechi le-am vandut
am pus in balanta daca sa imi iau jante de "fitze" sau sa iau ceva mai "sport" m-am hotarat dupa multe cautari sa iau un set de Team Dynamics ProRace 2 albe. motivul ar fi pt ca sunt usoare (8.2 kg) si cred ca ar veni foarte bine cu albastrul caroseriei. momentan analizez daca sa fac buza jantei in culoarea caroseriei... am vazut cateva masini cu jantele facute asa si arata excelent. http://www.teamdynamicsracing.com/pr...ace-2black.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning