![]() |
cei cu carnetu ?
hm ma confunzi sau ce ? infine cei care nu au cum sa ajunga sau nau cu ce ... vom face poze si alta data nu va faceti griji. Sa facem niste poze ca sa am cu ce lucra daca va mai intereseaza sa avem pagina ?? ok |
Pai ce alta dacie alba cu ~130 cai si NOS la numar mai e in TM.Si am mai vazut si buletinu,am apucat sa citesc...MIHAI...daca te incadrezi profilului atunci de tine era vorba !
Edit: Dupa anumite lamuriri aduse de Jeff am constatat ca intredevar nu te incedrezi profilului si nu esti tu acel adevarat NOS,omu cu 1.4 Turbo sub capota,sorry...de el era vorba,stitzi voi,lupu'n pielea oii ! :) |
sa va luati tricourile :twisted:
|
DECI ALL SYSTEMS OK
PHOTO SESSION IS A GO ! |
la 6
|
Oki Doki 8)
|
din pacate nu cred ca o sa fie toti membrii, dar asta e. sebi a spus ca nu poate la 6, dar incearca sa vina cat mai repede, horia sigur nu vine :twisted: . pt 1st shoot-out e ok.
|
eu lucrez putin(kam mult) la masina, e urgent, piesa returnabila in caz de nefunctionare so...ne vedem la 8 dk n-ajung la 6 :x
|
Nu vreau sa stric keful,dar s-a uitat kreva pe geam???Cred ca o sa toarne si nu iasa nimik din foto shooting!:(
|
dap, e intunecat rau, merg la 8
|
aporoporo , cum stam cu pagina de net ?
ati mai vb careva cu NOS-u' ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning