![]() |
Re: Opel Astra OPC Nürburgring
Quote:
17.143 fara T.V.A. SI 20.400 CU TVA ! |
Quote:
vezi ca aici esti pe topicul cu Astra :lol: |
Quote:
http://opel.ro/site/local_image/pricepdf/astra.pdf 22.521 fara t.v.a. si 26.800 cu t.v.a. |
pana acum 2 ani nu m-au impresionat deloc opel-urile!se cunoaste clar diferenta chiar si de mentalitate in conducerea firmei fata de acum 6 -8!Opel incepe sa impresioneze lumea din ce in ce mai mult cu modele diferite!acest astra este superb!ce ti-ai mai putea dori?aceasta masina m-ar pune serios pe ganduri daca ar fi sa aleg intre focus ST saui GTI
|
OPC si GTC arata f bn si merg deasemenea ! sunt impresionante !
|
Quote:
La capitolul sportivitate Fordul sta mult mai bine ca Opelul. So is VW. Nu cred ca ai apucat sa conduci masinile in cauza sa iti dai cu parerea. Nici in dreapta nu cred ca ai apucat sa stai ca sa vorbesti. N-arata deloc rau modelul OPC. |
Quote:
NICI TU NU CRED CA LE-AI CONDUS PE CELE 3 SA STII ! OPC-UL ESTE UN MODEL DE REFERINTA ! |
din mot de 2.0 opc-ul ar fii putut obtine mai mult de 240 cp, dar fiabilitatea era pusa mult sub semnul intrebarii !
oricum arata excelent ! |
ptr mustang mach one:io nu vb fara noima si nici ca sa ma am in treaba,am zis pur si simplu k astra H e o masina prea buna raport calitate pretz,si din punct de vedere al designului e cu mult peste golf si focus.....asa k nu mai spune kestii de genu asta k nu e frumos sa te certi aiurea ptr o tampenie...peace
|
Sa vedem masinile la testele comparative.
Vedem atunci ce si cum iese. ;) |
Quote:
|
Pe moment uitasem cati cai are OPC-ul.
Traiam cu impresia ca este la nivelul GTi-ului si al ST-ului. Sorry guys. Oricum sunt curios sa vad si testele comparative. |
se stie ca Astra OPC detine recordul la Nurburgring pentru clasa sa, reusind sa faca un tur de pista in 8 minute si 35 secunde..
|
Quote:
|
Quote:
scz de off topic |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning