![]() |
Re: [propunere]- VOT Best looking car in Town(ARAD)
pune si in fatza !!!!! :D:D
|
Ieri am vazut un A5 negru pe centru... mi-a stat inima in loc :shock: are votul meu. Ca aspect imi place mai mult decat ferrari-ul si porsche-ul carrera din oras.
|
chiar...RLS-ul imi place si mie cel mai mult.
|
Quote:
|
plm...audi a5 e un coupe sportiv deviat dintr-un 4door saloon.....ferrari shi porsche sunt mashini sport...sa nu conFUNDam o rasa pura cu alte cele.
|
Quote:
ferrari si porsche sunt supercar-uri |
Quote:
Din moment ce e vorba doar de aspect, de looks, eu vad situatia in felul urmator: Sa zicem ca suntem deja in octombrie si ne aflam la Salonul International de Automobile Bucuresti 2007. Imaginati-va expusa acolo Honda lui Tekin. Apoi imaginati-va RLS-ul. Bun. Apoi imaginati-va A5-ul. Sau chiar WRX STi-ul pe care l-am urmarit eu. Care masina va intoarce cele mai multe capete? In care masina se vor urca cei mai multi oameni? Care masina va aparea a 2-a zi in ziar la reportaj sau la tv la stiri? Raspunsul e castigatorul acestui poll. |
Morgan-ul expus la doua standuri mai in colo...:lol:
|
Da-mi un motiv pentru care ar trebui sa ma intereseze faptul ca cutare e model vechi si cutare e model nou. E vorba de toate masinile din Arad, pot sa aleg orice, nu?
RLS-ul e seria 5 aparuta in 2002, corect? Seria noua din 2005 mi se pare mai nereusita ca aspect. Nush de ce imi pare ca e de jucarie. Oh si ce cur are :shock: |
capuri..cele mai multe..intoarce tico ala cu neoane pe tavan care rupe audientza pe orice front....dar cand e vorba de frumusetze sau elegantza eu prefer un 997 carrera (este unu negru in arad un 911 Carrera4S) shi pt elegantza un jaguar dinala vechi verde inchis...fara nici o indoiala ca RS5-ul asta e superb......stateam la stop in dacie acum cateva zile shi am zis WOW simte ce mashina beton ! dar vei stii sigurat cand itzi intra in campul vizual un porsche sau un ferrari...itzi da alt fior :) ...ceea ce vreau sa spun e ca nu se compara...sunt chestii diferite...shi asha e greu sa compari porsche cu ferrari..dapoi un audi cu ele.
|
close topic =))
|
Quote:
|
Quote:
|
S5-ul e lui domn patron de la noi.Sincer,e prea americana masina aia pentru un audi.Daca e sa ma gandesc totusi la best looking car...hmmmm,parca tot Porsche-ul pomenit mai sus(si la asta cunosc posesorul).Nu stiu cum sa zic,dar reprezinta ceva de Cult pentru mine.3700 cmc de brutalitate sub o infatzishare de olog.Oh yeah,babyyyyy;)
|
"rls-ul e seria 3.nu 5."
Scuze, inseamna ca le confund. "nu-l inchide.de ce?" De ce? Pentru ca frumusetea e altfel pentru fiecare dintre noi. E ca si cand ar trebui sa se decida tot globul cine e mai frumoasa, Angelina Jolie sau Nicole de la pussycat dolls... poti sa argumentezi cat vrei, n-ai cum sa castigi din moment ce nu ai dreptate indiferent ce spui. Eu nu pot inchide topicul, a fost o gluma bineinteles. Dar sunt zeci de oameni aici, si zeci de pareri, nu cred sa se ajunga la o concluzie comuna prea curand :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning