![]() |
Re: Ceva RAR....Pt cine cunoaste!!!
exact...ceva rar...am si eo o sticla de vin adusa din elvetia de maica'mea...si are 36 de ani (sticla de vin:)) )...:D si inca una pe care am bauto si era de 20 de ani...si chiar ....pot sa zic..ca a fost cel mai bun si rafiat vin p care l'am baut:D
|
1 Attachment(s)
oo....un subiect care apreciez ff mult;) ..avand in vedere ca locuiesc in zona cea mai concentrata a vinului...aici unde stau se produc 2 dintre cele mai cunoscute marci de vinuri din toata lumea:"Brunello di Montalcino si Morellino di Scansano"! ...si ma ales pt k jumate din toate plantatile sunt facute de taicamiu`si echipa lui! ..Taicamiu` a plantat pentru Patronul de la Nokia, patronul de la Bentley, familia Agnelli (patronii de la Fiat si Piaggio), pt un posesor de o companie de avioane din Elvetzia, pentru Ferrari (patronul de la cel mai mare centru de dezmembrari din Italia) ...a plantat si langa casa lui Sting si daca nu ma insel a plantat un petic si pentru Bud Spencer (Piedone, dar nu l-a cunoscut) ...si in final pentru patronul de la Parmalat! ...e o munca ff frumoasa si da ff mari satisfactii la final! ...nu vreau sa ma dau mare...doar k am gasit acest topic kre e ff apropriat de mine! uitati aici opera de arta facuta de tata si ekipa lui :D
|
Ce as vrea sa l cunosc si eu pe tatal tau si 2 sortimente recomandate de el.....nu sunt un bautor...chiar nu am nici o treaba cu acest sport...dar apreciez putin si bun.
|
Quote:
ps. presimt ca la prima legala ...trebuie sa o bei :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning