![]() |
Re: Vineri 7 Sept -Footbal
1 Attachment(s)
Am pus aici Ultima poza a lu' RebelBoy....in uniforma de FoLbalist....
|
1 Attachment(s)
Ms Blondule dar ca sa fie echipa completa cred ca ar trebui sa te vada lumea si pe tine ... asa ca am sa postez o poza cu coechipierul meu Blondu VSP (cand avea matreatza)
|
Bai ia terminati cu prostiile, gata cu fumatu, gata cu sexu, ne pregatim de meci, in fiecare dimineatza pana in ziua meciului cand va treziti faceti cate o inviorare scurta de 40 de minute, dupa care veti bea cate 2 litrii de ceai de mushetzel, nu bagati carne in voi ca va spurcati corpurile, si aveti grija ce mama dracului mancati sa nu va constipati sau sa aveti diaree. Hai ca ultima oara am iesit sifonati din confruntarea cu NSL. Dar nu-i nimic ca sa ajungi sa castigi trebuie intai sa mananci intai bataie. Feriti-va ca venim! :twisted:
|
Echipele sunt facute... mai e vreun loc la vreo echipa ?
|
-Apropo de la 4 tuning nu vine nimeni..poze ceva ..divertisment , palmares , evenimente....
|
Florica 1 gol nu m-ai lasat sa-ti dau si eu:(
|
-Ai fost cate pe"aci....mi a alunecat piciorul dar celalt a fost bine infipt.....
|
Daaa....dar ti-a dat Banel nu? Banel a venit de acasa in Forma de Cozonac a lu'masa:)))) poate facem si noi mai des iesiri dastea nu de alta da de maine sunt sofer:D
O sa vb Cu Nea Pitzi ptr Czr-ul care ma huiduit cat a putut:)) |
a fost frumos :D..... am ratat cu poarta goala aia e :D
|
Hai ca de data asta ne-am prezentat cat de cat onorabil, nu am mai fost ciuca batailor :) poate data viitoare ne intrecem si noi recordul personal de 3 meciuri consecutive "la masa". :)
Poze s-au facut? :rolleyes2 |
A facut cineva din 4SS care nu-l cunoastem...
|
4 Attachment(s)
cred ca eu..:D
poza am facut f putin ca s-au dus bateriile...+ ca nu prea ieseau bine...+ca eram cam congelat...:-P |
Quote:
bravos domle' a fost frig dar ai facut fata cu brio si nice pictures ;) :idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning