![]() |
Auzi mutzu sa nu te dai prea tare la Golan ca este noua si trebuie sa-i faci si rodajul !!! :lol: In alta ordine de idei ,,Sa o folosesti sanatos si fara incidente rutiere'' !!!! Acuma cu ,,udatul'' vezi tu cum faci, dar vezi sa fim si noi aradenii de fata !!! :drunk: :drunk:
|
Re:
Quote:
ca si io cu supernova mea la 11.000 de km nu aveam nimik da tu sti mai bine nu? |
Re:
Quote:
|
Bah Mutzule aduna bani pe cand venim noi aradenii la hd!!!!!!
Daca itzi iei Logan tre sa dai de baut ca altfel nu ai noroc la ea!!!!! :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::d runk::drunk::drunk::drunk::drunk: |
Re:
Quote:
|
bai razvan911 la cat zici tu ca ai mers cu supernova ta faci intr-un an cat fac eu in jumate si ca in fiecare an bagi cateava mii de dolari in ea deci pe la 11 mii de km ai si bagat banii in ea da se pare ca uiti cam usor ce zici.
te rog nu mai compara loganu cu dacia ta ca nu are rost daca o comparai cu cu solenza mai ziceam da asa mai bine taci |
mutzu da tu de ce ai ramas fara bani,ca si-au luat ai tai masina?
daca iti lui tu mai ziceam da asa..... |
Re: !!! Nu va cumparati masina de la Dacia !!!
Quote:
dacicu-ule pt tine frate ia fi atent la ce scri ca te bagi in seama cu japca citeste si tu tot si apoi sa deskizi gura deci,fac un calcul pt tine,asa ca poate tu nu reusesti 48 de luni=4 ani=48.000 de km ai priceput frate? daca nu data viitoare iti desenez ok? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
+ ca am dat aproape 600 euro pe muzica Vb lui, nu vorbii daca nu sti :) |
Daca ar fi sa aleg Dacia as alege Loganu' care l-au dus la salonul auto de la Geneva!!!!!! Ala sigur este K lumea!!!!
|
Re:
Quote:
Crede-ma ca daca ai avea un Logan ai fi super multumit. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si eu imi i-au cat de curand, stai tu linistit :wink: |
ia-tzi bah mashina...ia-tzi ce vrei ! numa sa ai grija ca cica se cam blocheaza volanu in timp ce mergi....citeshte pe dacia club...unu a patzit..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning