![]() |
Re: B-15-WPS un nou inceput
bai eu nu intaleg ce va legati si voi de bietul om k e doar la inceput cine stie ce masina faina poate o sa scoata din ea
El va spus clar ca are probleme cu ea, asa ca asteptam sa vedem ce o sa iasa Si nu stiu unde e msj ala in care zice ca masina e tunata chiar nu lam gasit Quote:
ASteptam sa vedem ce mai lucrezi la ea Bafta incontinuare !!!;) |
pai bai nene cine naiba bag abanintro daci e la care tre sa schimbi contraaripile...stalpiii .....ehh ma rog sunt bani lui
|
Quote:
|
...mai oameni buni baiatu areambitie sa o faca am fazut ieri cum freca la ea de unu singur, parerea mea e ca pana in primavara o termina...daca are "cascaval"
bafta omule .....sa vad ce tabla mai gasesc pe la mine prin garaj |
Quote:
ma farte uite eu am un harb de dacie in cuiret care nu are rugina decat pe capota si n utrebe sa schimbi nik la ea si uite se vinde cu 15 milioae discutabil este din 87 masina da nu trebe sa ii schimbi contraaripile sau stalpii sau alte chesti ..............si daca te-am suparat scuze |
Quote:
|
cu timpul va fi bine postata aici unde e acum....pt inceput sa o puna bine la punct shi sa se asigure el k se apuca sa faca tuning p ea...shi hai sa fim serioshi..."NU TOTZI NE-AM NASCUT INVATZATZI"....:!: :idea: :!: ......mai bine i-am da o mana de ajutor sa un sfat macar...:idea: mult succes omule...
|
Quote:
Nu se lua nimeni de el acolo. |
Quote:
|
lasane cu cazanul asta!!!!!!!!
|
Quote:
am taiato am facuto bucati;) si am dato la fiare vechi:lol: |
Quote:
|
super tare ...daca pui un cd player sony si niste boxe..si 2 scaune e tunning ..wow
|
:chainsaw:.............bafta cu proiectul:no::no:
|
alooooo copiiiii masina asta e topita nu mai exista... sa dus..... sa dezmembrat, sa taiat, si sa vandut la fier vechi... gata nu mai scrieti... e pa masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning