![]() |
Quote:
|
:oops: :oops: :oops: :shock: :o :? :cry: :roll: :idea: :oops: :oops: :oops: parerea lui hondaru
|
Mpa, frate, ma lasi mah ?????
Ce caterinca de 3 lei ai pe tine... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
Nu am nici o caterinka vb serios!!!
Daca vrei iti dau aceasta acesorie in 300$ pt masina ta!!! Vine perfect!!! |
ce-i aia ba mpa ? limuzina de tuns iarba ?!? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Nu mah e un carucior ca sa se prinda mai rpd si sa nu cada si e pe bune va zic nu e caterinka deci e grav...........
|
Ce fatalau...
Fratioare, sa vedem daca mai esti smecher cand ne-om vedea... Asta in cazul in care bagi carbuni la role sau te tarasti pe buci sa vii pana la Prisma... :wink: :wink: :wink: |
sau carucior de handy ?!? :roll: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Frate io vin d am auzit ca ai pregatit masina special pt indemanare si mie cam frica!!!!!!
|
terminati amandoi indiferent cine a inceput ca nu are rost. teoretic hondare esti mai mare deci hai...las-o...sau vreti sa va bateti pe forum? dc tineti neaparat, padurea aia din H e perfecta pt o \"harjoneala\"
hai ca nu-i frumos ... gata! |
2 Attachment(s)
FRATE EU ZIC SA NU MAI FACETZI NICI UNUL K-TERINCA AIUREA.
MAI BINE LUATI D-ACI NISTE MASINI MARPHA(~) APROPE DE POSIBILITATILE MATERIALE DIN RO :) |
ZMD, frate, nu-mi place cand cineva e tare-n gura numai dupa sticla...
Mpa asta se crede cine de fapt nu este, si asta nu e bine. Nu stiu de ce, dar vad ca il cam mananca in kur. Si eu zic ca o sa-l scarpin, sa-i treaca... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Esti invitatul meu................
NO COMMENT _________________________________________ PT MPOWER MERSI PT POZE |
hai terminativa!nu cred ca avem chef sa citim copilariile voastre!daca aveti chef de scandal dati-va PM sau intalnitiva in padure ca doi barbati ce sunteti ok?
|
pai in padure am zis si eu bogdane....sunt si copaci multi si asta e avantaj pt amanoi...:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning