![]() |
Re: Old School Meeting
Pana la urma nu mai e un loc si pt. mine ? :-<
|
Oliver ti-am dat nr.meu de telefon,te iau eu cu mine maine dimineata in jurul orelor 09,15 voi fi in Botosani,ca il iau si pe teo de vis-a-vis de magazinul Botosani,un pic mai la vale linga altex.Daca nu ai nr.meu ti-l da mad sau teo,momentan ma aflu intr-o zona fara acoperire prea buna,dar maine dimineata sunt pe armasari alfei...
|
Prima impresie , SUPER TARE ! :>
|
Multam fain. Va multumim ca ati venit si va asteptam si data viitoare. Sper ca v-ati simtit bine cu totii.
|
cei din bt are au fost la Old Shool Meeting puneti si voi poze cu ce maini au fost pe acolo sau filmulete scz e deranj.
|
Dap ..a fost frumos...ne vedem si data viitoare cum sa nu...
|
Va multumesc baieti.. si va astept si la urmatoarele :D in numar mare..
Sper sa reusiti si voi sa faceti o intalnire..macar una mica... V-am spus.. noi suntem alaturi de voi.. si venim cu cea mai mare placere..doar sa fie totul organizat cum trebuie.. Bafta si inca o data multumiri pentru prezenta.. sper k v-ati simtit bine.. cu respect... slip |
Un club cu oameni pasionati de masini,tuning care au curajul sa bage bani in masinile lor..felicitari baieti si la nr.cat mai mare de membri in clubul vostru
|
dar nu puneti poze ?
|
Quote:
ma bucur ca v-a placut si ca ati avut ce vedea... pe viitor o sa incerc sa diversific si sa aduc si altceva :D bafta |
7 Attachment(s)
Poze... :yikes:
|
8 Attachment(s)
:oops: Inca 1-2-3-4...-8 :D
|
3 Attachment(s)
Smoke...:x Si inca ceva frumos:twisted: :twisted: :twisted:
|