Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Identitati/Despre noi (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/50-identitati.html)

Gabi 17-09-03 11:41

Cecilia: stiu, in mare, cat ati muncit la ea si, crede-ma, ca si mie mi-ar pare rau sa o dati. Poate ca daca ar ramane in Craiova, ar fi altceva. Nu stiu.
Si spune-i lu' Grig sa se gandeasca mai bine.

TYE 22-09-03 12:23

My turn now:

Nume: Virgil
Data Nasterii: 16 Decembrie 1978
Ocupatia: System & Network Administrator
Hobby-uri:Masini, Filme, Muzica, IT,
Nr de telefon:0745.77.99.55
Masina: Dacia Solenza Scala (IL-11-TYE)

Gabi 22-09-03 12:24

Bine ai venit printre noi :P

TYE 22-09-03 12:31

Mersic

ESPinoza 22-09-03 16:57

da welcome .. misto numaru tau de tel :lol:

TYE 22-09-03 17:00

of course ... VIP NUMBERS 4 VIP PEOPLE ... :lol:

ESPinoza 22-09-03 17:05

da? :lol: si a meu e 0740 137 137 8)

Geo 22-09-03 22:54

Da... desi nu mi s-a parut o idee buna, subscriu pana la urma :-)
www.bgeo.go.ro
Nu este publicitate, dar n-am chef sa scriu aici tot ce am scris despre mine, deja, acolo... din pacate este un site facut acum un an, cand cautam sa prin un loc mai bun la o firma de software. De atunci n-am mai apucat sa-l actualizez, cu toate ca idei au fost cu gramada...
Imi plac cursele de masini in general (cu accent pe cursele legale sau ilegale de strada, raliurile si mai ales VTM-ul - consider ca acolo intr-adevar iti arati calitatile de pilot, mai mult decat la liniute)
Masina : Audi 80 1.6 Turbo Diesel.

ZoliaT 23-09-03 11:23

Bine ai venit printre noi Geo :wink: (in mod oficial )

DanSabin 29-09-03 16:36

Salut pe toată lumea!
Nume: contează
Prenume: Sabin
Data nasterii: 16 august 1973
Ocupatia: mai bine nu
Hobby-uri: tot ce ține de mașini, inclusiv mecanică. Simulatoare auto și muzica
Nr. telefon: 0788342982
Masina: Mai multe, și toate cu TM-KGB

Interesant ce forum ați construit aici :wink:
Și eu mi-am pus întrebarea asta referitoare la identitate. De ce trebuie să ne ascundem atâta? Și așa, cine e interesat poate să afle ce vrea despre noi. Să facă și o fișă. Mare lucru. E o idee bună cu tema asta. Tocmai de asta pe toate mașinile voi avea KGB. Cui îi este frică să se dea la o parte :twisted:
P.S.:Din nefericire nu am reușit să pregătesc mașina pentru cursa de la TM. Dar sper că nu a fost ultima :twisted:

pimp_lex 29-09-03 17:59

Quote:

Originally Posted by \"DanSabin\"
Salut pe toată lumea!
Nume: contează
Prenume: Sabin
Data nasterii: 16 august 1973
Ocupatia: mai bine nu
Hobby-uri: tot ce ține de mașini, inclusiv mecanică. Simulatoare auto și muzica
Nr. telefon: 0788342982
Masina: Mai multe, și toate cu TM-KGB

Interesant ce forum ați construit aici :wink:
Și eu mi-am pus întrebarea asta referitoare la identitate. De ce trebuie să ne ascundem atâta? Și așa, cine e interesat poate să afle ce vrea despre noi. Să facă și o fișă. Mare lucru. E o idee bună cu tema asta. Tocmai de asta pe toate mașinile voi avea KGB. Cui îi este frică să se dea la o parte :twisted:
P.S.:Din nefericire nu am reușit să pregătesc mașina pentru cursa de la TM. Dar sper că nu a fost ultima :twisted:

multe multe, dar da macar niste exemple! :D

DanSabin 30-09-03 10:04

Am omis intenționat, pentru că acum nu mai am nimic \"prezentabil\", dar mă strădui :D
În momentrul de față mi-a mai ramas un Renault 12 (Dacia franțuzească), modificată puțin și pusă pe butuci 8) și un Golf III pe care deocamdată îl menajez. Mașina de serviciu e un \"Gigant\" Matiz... :mrgreen:

ESPinoza 30-09-03 14:02

cred ca te`ai uiatat prea mult la reclama aia cu GOODZILA si Matiz :D

DanSabin 30-09-03 16:39

Lasă-mă că nu doresc nici la dușmani chinurile unui Matiz. De multe ori merg cu Golful în interes de serviciu, iar \"Gigantul\" rămâne să păzească intrarea :lol:

tekno 04-10-03 02:13

1 Attachment(s)
yo!
tekno here
singuru' motiv pt care nu am psotat mai repede aici ii pt ca nu am vazut topicu :roll:

pe numele meu baias andrei....
porecle: de la ardei, am ajuns mujdei, chiar shi lamaitza shi in final dj... asta imi palce cel mai mult :) pe net apar sub tekno sau t3kno :)
ma ocup cu pierdutul vremi shi traitul vietzii din plin...
elev in clasa a 11-a la E Nicolau (Cluj-Napoca) Electronica...
4 lucruri fara care nu ash pute trai:
tot ce are treaba cu mashinile, musika (in general electronica), fetele, shi calculatoru' meu.
mashina: oltcit alb murdar (nu e al parintzilor e al meu shi al unor prieteni)

visul meu e sa am shi yo un shtift de Kadett GSI cu care sa ma dau la curse in cluj, de care sa aiba BMW-urile shi Benz-urile frica... preferabil sa il shi modific :lol:

telfonu' mobil nu are rost sa vi-l dau ca l-am spart urat de tot shi cartel nici nu mai shtiu pe unde e... asha ca mai bine ma cautatzi pe mail ca fixu nu prea vreau sa il las...

multe din ce am scris cred ca le shtitzi deja.... va mai zik unu lucru care il shtitzi www.tekno-beatz.go.ro

asta e o poza mai recenta, multz au zis ca is mort de beat, in seara aia n am baut nimic (eram la volan nu de alta), iar in coltzu din dreapta..... X-soatza... ca deocamdata is pe nashpa

PS
hehehe nu mai am tzepi ca in pozele de pe siteu meu :P

All times are GMT +2. The time now is 19:17.

- Copyright 2026 4Tuning