![]() |
Re: mi-am luat statie, s-woofer da nu stiu ce boxe sa aleg, please help!
bezz, azi am montat statia magnat rock 6000 si s-woofer-ul, am alea varianta cu 3 canale: 2 x 65W + 1 x 170W RMS, aia Magnat RX22 am vandut-o unui prieten....Am ramas cu 2 x 65w rms si am sa urmez sfatul tau: "investeste intr-un sistem bun in fata, o insonorizare serioasa a usilor si o sa ai un sunet complet si echilibrat". Beleaua este ca am cumparat saptamana trecuta un mp3 Pioneer DEH3900 care are doar o iesire de RCA !!!!!! Acum tre sa il vand pe asta si iau unu cu 2 iesiri RCA, poate chiar cu 3 daca pe viitor vreau sa amplific si spatele. Ce intrebari am, ultimile de fapt:
1) mai imi trebuie condensator? 2) Ce brand sa aleg la boxe si ce putere RMS? F multa lume imi spune de DLS, Groud Zero sau MTX Audio... nu vreau sa dau mai mult de 350 pe dif de fatza. 3) dif de spate le elimin de tot? nu pot sa le las sa imi baraie acolo cat de cat ....? Va multumesc la toti pt sprijinul acordat! |
lasa spatele amplificat doar din player.
cu boxele e discutabil ca trebuie sa le si asculti ... sa-ti placa tie ca din specificatii e greu sa alegi. daca chiar vrei poti sa folosesti iesirea aia rca pentru statia ta si sa folosesti un cablu in Y dar cu anumite sacrificii. |
stiu de "y" dar o sa schimb mp3-ul, vreau sa am 2 iesiri calumea, poate chiar 3, l-am bagat deja la vanzare cu 380 ron...sau ofer dif pt mp3 cu ce imi tre mie...
|
ce sistem de difuzoare sa aleg pt fatza, o sa fie amplificare cu 2 x 65w rms:
Ground Zero GZRC 165FX Pret: 337,90 RON putere RMS: 100W putere Max: 160W GZTC 165T Pret: 267,90 RON putere RMS: 100w putere Max: 150W GZTC 16MK2 Pret: 215,90 RON putere RMS: 100w putere Max: 150W MTX Audio THS652 Pret: 274,90 RON putere: 65W RMS (260W max) JBL GTO6507C Pret: 264,90 RON sau GTO6506Ce Pret 294.50 RON putere: 70W RMS / 210W max Magnat Classic 216 Pret: 264,90 RON putere: 70W RMS (150W max) Car Fit 216 Universal Pret: 259,90 RON putere RMS: 100w putere Max: 150W Infinity REF 6510cs Pret: 310 RON Putere RMS: 90W (270W max) |
suzu, data viitoare te rog nu mai deschide doua topicuri pentru acelasi motiv, indiferent de sectiuni. Posteaza unde trebuie si in rest asteapta sfaturile... Altfel avem si noi de lucru inutil.
Bafta cu sistemul! |
din cate stiu FX-urile de la ground zero sunt cu adancime mica de montaj, cred ca mai bune-ti sunt 16X, se pare ca acest brand se potriveste bine bugetului tau ... am ascultat gama titanium, sunt ok, 16X-urile nu le stiu, teoretic au un rms mai mare decat output-ul statiei tale, poate te lamureste cineva care stie mai bine brand-ul...daca le ajung 65W sau chiar trebuie un 100-150W de la statie.
mergi pe ground zero sau MTX, magnat nu mi-au placut cum suna, jbl sunt pe 2 ohm si tu ai statia in configuratie pe 4 ohm, infinity cica n-ar mai produce acel model ci altul... deci ori 165T ori 16X ori THS652, care par a fi o versiune "deluxe" la Coustic CS602, niste difuri foarte laudate {calitate/pret foarte bun}. ps rellaxx are dreptate, e de ajuns un singur topic, calitate nu cantitate :twisted: . |
scuze relax, data viitoare nu mai incep alt topic .... mi-am luat (am comandat) DLS C6A, undeva la 370 RON.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning