![]() |
bine zis shadowro.shi cat despre mx5-ul tunat...bine face un skyline stock dar unul tunat in nici un caz.skyline r32(parca) veilside prinde 300km/h cu a 2 sau a 3 putzin ratata in 13low.orice ar fii ,n skyline shi o miata,poa'sa aiba ea shi 1 kil juma nu o sa faca un skyline amandoua avand proportional aceleasi schimbari....
parerea mea.... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
a si apropo nu te gandi ca piesele de pe o mashina neaparat ii ridica la fel de mult performantele ca la alta.....ashea ca daca una are mai mult \"speed din fabrica....alta o sa aiba mai incolo..... ;) si daca era sa faca tuningul mijto cei de la ea games... va dati seama cat ocupa?..mult(f mult) daca nu ajungeau toate cam la acelashi nivel nu jucai decat cu aia care avea mai mult?...ba daaaaaa deci ganditi-va si la detaliile astea... |
imi place mai mult 2 (pt diversitate) dar e mai mishto 1 (realist) astept 3 ca am vazut nishte imagini si 2 filmuletze care m`au lasat MASCA...tuning pe M3 WOOOOW sau alte masini europene (407...poate vreau fiat panda ar fi mishto :D )
|
nu o sa mai ies din casa dupa ce apare.
|
un prieten a zis ca il are unu ...ca l-a vazut la el :shock: :shock: deci..sorry boyz 8) 8)
|
Eu am dat o carca de bani pe o placa video , singurul scop fiind NFSU1 :lol:
|
mah edd parerea mea e k mananca....fara suparare.sa-ti zic si de ce....am auzit prea multe povesti dastea...si nici una nu a fost reala...yo am umblat in stanga in dreapta in sus in jos si nu am reusit sa fak rost de underground2 deat la 1 sau 2 zile sa fie lansata stirea k a fost terminat.asta era cam cu cateva zile de lansarea oficiala si cu mai mult de lansarea la noi.si erau 'bajetzii' care faceau ei rost de u2 cu 2-3 luni inainte,chiar mai mult....si au facut.....m-am plictisit de dastea... ;)
parerea mea....no offence :roll: |
nu ma supar dar cand o sa il joc nici voi s anu va suparati :wink:
|
Modul \"Career\" din NFS 2 nu are egal ! Shi mi se pare mult mai realist decat NFS 1, unde trebuie sa faci cursele ca pe banda rulanta iar navigatia prin meniuri din tastatura e cam greoaie.
|
pai e normal ca und2 sa fie mai mijto ca und1 ... ca doar nu o sa faca un pas inapoi :)) iar despre most wanted .... o sa le dea nana la ambele underground-uri
numai prin faptu ca are mai multe masini si am inteles ca , controlul masinii va fi asemenator celui din porsche unleashed ... deci o sa fie prea tare |
frumoase amandoua, dar cam repetitive, si devin plictisitoare spre sfarsit, :evil:
|
ia uitatzi ce am gasit
Compete and earn respect in Need for Speed™ Underground Rivals only available on the PlayStation®Portable (PSP™) handheld videogame system. Customize and take on the pinnacle Japanese & American tuner cars in a pursuit of total ownership of the street racing scene. A uniquely designed racing game based on the legacy of the hugely successful Underground series. All New Tracks & Environments – Compete against your rivals in 10 all new & visually distinct tracks. Each one has been specially designed to maximize the experience on the handheld platform. Japanese Customs vs. American Muscle Cars – Customize and compete against a host of high performance tuner cars from Japan and America. Take on these rivals and find out who’s best. Head-to-Head Rivalry – Take on friends and foes in a range of new modes specifically designed for use via Wi-Fi. It’s multiplayer gaming in which you earn respect and own the competition. New Ways to Go Underground – Brand new game modes that capitalize on the cutting-edge hardware features of the PSP handheld videogame system and deliver a highly competitive game play experience. REQUIREMENTS: PlayStation®Portable (PSP™) handheld video game system pacat k la inceput e doar pe PS |
a aparut de mult si ala Psycho ..... urmeaza Most Wanted ..... www.needforspeed.com ....... super tareeeeeeeee :D
|
Re:
Quote:
frate ... aia n-au scos jocu .... nu l-au terminat .. si voi ziceti ca deja-l jucati mai lasati-o dreaq de treaba ma .. m-am saturat in fiecare an e cate unu cu trei coae care joaca nfs u 1 din august .. altu care joaca nfsu2 .. de la sf. lu august ... si acum vad ca astia joaca MW din ... 1-2 august .. pana mea ... numai zmei p`aici .. cine stie cum l-o fi pacalit pe amicu tau .. ia pus filmele ... astea 2 =)) cine dreaq stie .. oricum .. cert e ca n-are de unde *** sa-l ia frate .. ala apare-n octombrie . |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning