Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   vand elicopter (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/49915-vand-elicopter.html)

FreaK_Bv 08-09-07 23:10

Re: vand elicopter

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1089486)
da daca vrei si poze cu el imi spui

pai daca ai niste poze in detalii punele pe site....auzi cat tine bateria asa aprox???;)

ESPinoza 09-09-07 11:53

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1089495)
pai daca ai niste poze in detalii punele pe site....auzi cat tine bateria asa aprox???;)

are acumulator tzine 15 minute de zbor

FreaK_Bv 09-09-07 12:47

multumesc pentru poze...astept sa il pui maine pe cargus;))
asa ca o intrebare, sper sa nu fie nevoie...daca il dau de pamant de unde imi iau piese?:(

ESPinoza 09-09-07 12:53

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1090042)
multumesc pentru poze...astept sa il pui maine pe cargus;))
asa ca o intrebare, sper sa nu fie nevoie...daca il dau de pamant de unde imi iau piese?:(

:) nu`tzi fa griji am sa itzi dau o adresa cu o firma tot din bt care se ocupa doar cu asta piesele nu sunt scumpe si gasesti orice piese nu e nici o tragedie daca il mai scapi

FreaK_Bv 09-09-07 13:00

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1090056)
:) nu`tzi fa griji am sa itzi dau o adresa cu o firma tot din bt care se ocupa doar cu asta piesele nu sunt scumpe si gasesti orice piese nu e nici o tragedie daca il mai scapi

auzi dupa ce ma obisnuiesc cu asta....unde pot gasi un elicopter cu motor pe benzina? adica unu mai mare si mai smecher?ai idee?

ESPinoza 09-09-07 13:11

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1090069)
auzi dupa ce ma obisnuiesc cu asta....unde pot gasi un elicopter cu motor pe benzina? adica unu mai mare si mai smecher?ai idee?

:)) asa ziceam si eu cand sa`l cumpar .. crede`ma ca pt cel putin un an nu itzi trebuie mai mult decat asta.. sa dea domnu sa ai talent si sa ajungi sa faci cu el zbor 3d dar itzi zic ca nu e chiar asa usor.. gasin si pe benzina ... dar sunt ffff scumpe am vrut sa`mi iau eu .. cu tot cu telecomanda si tot ce trebuie sa functioneze ajunte intre 40 si 80 de milioane

FreaK_Bv 09-09-07 13:14

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1090090)
:)) asa ziceam si eu cand sa`l cumpar .. crede`ma ca pt cel putin un an nu itzi trebuie mai mult decat asta.. sa dea domnu sa ai talent si sa ajungi sa faci cu el zbor 3d dar itzi zic ca nu e chiar asa usor.. gasin si pe benzina ... dar sunt ffff scumpe am vrut sa`mi iau eu .. cu tot cu telecomanda si tot ce trebuie sa functioneze ajunte intre 40 si 80 de milioane

ueeeeeee.....asa scumpe ? ufff....oricum nu ziceam acuma...dupa ce o sa ma joc cu asta si o sa fac tot ce se poate face cu el vad eu....auzi care e treaba cu ZBOR 3D? adica?

ESPinoza 09-09-07 13:24

cam asta inseamna zbor 3d https://www.youtube.com/watch?v=np5XSTwv4vA

FreaK_Bv 13-09-07 12:53

1 Attachment(s)
salut am si eu nevoie de urmatoarele piese:
(1)-2 elice mari
(2)-2 elice mici
(3)-cadrul de alumiun (cel albastru)
(4)-elice spate
(5)-aripioara mica de pe coada
un mic buffff;))

ESPinoza 13-09-07 13:03

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1097790)
salut am si eu nevoie de urmatoarele piese:
(1)-2 elice mari
(2)-2 elice mici
(3)-cadrul de alumiun (cel albastru)
(4)-elice spate
(5)-aripioara mica de pe coada
un mic buffff;))

pf deja? da`mi id`ul tau de mess sa vorbim pisele se gasesc toate mai mare grija sa nu se strice motorasu sau chestia aia neagra de unde se aprinde un bec rosu ca la alea trebuie sa asteptzi sa ajunga . astept id`ul tau .. pt ca ori asteptzi piesele si tzi le pui tu.. dar e destul de complicat ori il trimitzi la firma asta din bt si tzi`l fac ei.. o sa vorbesc si cu ei sa ii intreb

FreaK_Bv 13-09-07 13:27

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1097814)
pf deja? da`mi id`ul tau de mess sa vorbim pisele se gasesc toate mai mare grija sa nu se strice motorasu sau chestia aia neagra de unde se aprinde un bec rosu ca la alea trebuie sa asteptzi sa ajunga . astept id`ul tau .. pt ca ori asteptzi piesele si tzi le pui tu.. dar e destul de complicat ori il trimitzi la firma asta din bt si tzi`l fac ei.. o sa vorbesc si cu ei sa ii intreb

id de mess: freek_boy2003
momentan eu nu mai stau acasa dar vb mai seara...daca ai putea sa le comanzi mai ajuta fff mult...;)
piesele sa le trimita ei prin cargus ca il montez eu ca nu e mare inginerie...
da mam jucat eu cu el si mia batut vantu fff tare si mi la agatat intrun gard:D:D:D

ESPinoza 13-09-07 13:30

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1097856)
momentan eu nu mai stau acasa dar vb mai seara...daca ai putea sa le comanzi mai ajuta fff mult...;)
da mam jucat eu cu el si mia batut vantu fff tare si mi la agatat intrun gard:D:D:D

sincer.. daca ai reusit sa il tzii in aer si sa il zbori un pic din prima inseamna ca ai talent

Lucyfer 13-09-07 21:18

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 1097856)

itzi mai vand unu ??? are o piesulica stricata dar aia am vazut ca o ai tuh buna e acelasi elicopter acceeashi zi de cumparare odata chu al lui esp

Lucyfer 13-09-07 21:30

2 Attachment(s)
Recomandat pentru incepatori si nu numai.
RAVEN este veriga intermediara intre VIPER si HORNET.
Ofera control pe verticala cu pas colectiv, iar rotorul anticuplu este cu pas fix, ceea ce simplifica mecanica elicopterului. Radiocomanda este mai sofisticata decit la VIPER si pune la dispozitia pilotului reglaje pentru controlul pasului colectiv (PIT si PLT). Se pot executa zboruri indoor si outdoor.

Caracteristici:
- capabil 3D
- rotor anticuplu cu motor separat
- motor principal 380
- transmitator cu 6 canale si receptor 3 in 1 (receptor, regulator, giroscop)
- butoane de reglare PIT si PLT pe radiocomanda
- servouri 9 g

Specificatii:
Diametru rotor principal: approx. 625 mm
Diametru rotor anticuplu: approx. 145 mm
Lungime totala: approx. 500 mm
Inaltime totala: approx. 205 mm
Greutate totala: 500 g

Functii RC:
- Nick - (fata-spate)
- Roll - (stinga-dreapta)
- Rotor anticuplu cu pas fix
- Pas colectiv
- Motor

Kit-ul contine:
- Elicopter complet montat
- Emitator cu 6 canale
- Servomecanisme instalate
- Motor
- Giroscop
- Acumulator de zbor NiMH 12 V / 650 mA

nu am zburat cu el nici un minut l`am ridicat numai sa`i fac reglajele

si un filmulet mai jos cu el... potzi sa faci tot felu de acrobatzii cu el da trebuie sa le ai

pret 5 mmil

Lucyfer 13-09-07 21:42

2 Attachment(s)
shi un film .. nu e acelasi elicopter ..

All times are GMT +2. The time now is 13:48.

- Copyright 2026 4Tuning