![]() |
Re: Noul audi A4 cu aer de A5
pentru inceput astea vor fi motorizarile disponibile..
se asteapta ca odata cu introducerea variantei Avant si gama de motorizari sa fie imbogatita.. 'Five engines will be made available, namely in the petrol range, the 1.8 liter TFSI producing 118 kW (160 bhp) and 250 Nm torque while the 3.2 liter FSI produces 195 kW (265 bhp) and 330 Nm torque. For the diesel engines the 3.0 liter TDI V6 makes 176 kW (240 bhp) and 500 Nm torque. The 2.7 liter TDI V6 puts out 140 kW (190 bhp) and 400 Nm torque. Lastly, the highest volume diesel, the 2.0 liter TDI makes 105 kW (143 bhp) and 320 Nm torque.' |
aveti AICI si primul video cu acesta..
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=1i_LX...re%5Fid%3D1845 |
16 Attachment(s)
o galerie cu noul A4 :D
|
ceva despre preturi?
|
Quote:
'The new Audi A4 will be available this November with a base price in Germany approximately EUR 26,000.' |
2 Attachment(s)
:dance: :dance: :dribble: :dribble: :dribble: Sline-ul cu jante de S5 (photoshop) de fapt ar vrea sa fie un S4 ... oricum, arata bine, asta conteaza :D
|
Quote:
|
Quote:
|
cate a leduri am sa vad pe strazi de acu :)
|
dintr-o parte seamana foarte mult cu A6 ceea ce nu ma surprinde fiindk toti producatoriii auto fac asha fac o mashina pe kre o considera frumoasa ji peorma o tot copiaza sub altedenumiri
|
Quote:
|
Arata bine, o masina frumoasa!
|
Arata mai bine varianta neoficial/concept din prima postare, la deschiderea topicului.
|
Mie interiorul imi place f. mult , design placut cu o imbinare intre sportiv si confort :D ... very very nice ! La exterior fata imi place , spatele mai putin dar oricum ramane o masina de 5 stele ... Cu respect !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning