![]() |
Re: Comunitatea Ploiesti
merg cu tine razvane...nu-i problema :D
|
Quote:
A fost careva dintre voi pana acum la o parada, sau sa incerce sa mearga intr-o coloana? Viteza constanta si fara sa iasa din rand sa depaseasca aiurea pe toata lumea? Ia incercati sa formati o coloana de masini si sa va plimbati prin oras sa vedem dupa o turade la Gara de Sud pana la Carrefour si inapoi la Sala Sporturilor cati dintre voi mai sunt din toata coloana? Spulberati-va ideile ca nu rezolvati nimic. Am mai incercat filmari nocturne si poze cu comunitatea si o singura data am reusit sa facem ceva cat de cat bine. Daca nu vrea toata lumea, n-ai cum sa faci treaba cu 10 masini din cel putin 30... Nu vreau sa par pesimist dar asa sta treaba la noi. Shantzu stie cel mai bine ca el s-a chinuit cu pozatul si eu cu formatul coloanei... |
astea depind de soferi donule ... corect ...daca stiu sa merg intr-o coloana ... dar...incercarea moarte n-are !
|
Daca vrem sa ramanem aceiasi plicticoshi cxare freaca teapa toata ziua pe la teapa si sa stam si sa baloshim in fatza PC ului ce frumos fac alti sa sti ca no sa mergem in coloana dara daca cu cu putina organizare punem chestia asta pe rotii o sa aiba si alti la ce sa baloseasca si pentru inceput sunt de ajuns si 10 masini si poate poate se mai alatura ceva................hai mah baietzi ca se poate..................nu exista nu se poate , exista doar nu vreau..................si eu chiar cred ca toti vreti asta.............................:twisted:
|
om vedea ... mai incolo :rolleyes2
|
Quote:
Asa se intampla cu toate propunerile...............mai incolo si apoi sunt date uitariii..................de ce mai incolo TNG-ule ? avem ceva mai bun de facut in timpu asta? aaaaaaaaa da scuze trebuie sa taiem iarba la caini si sa ne intrebam reciproc " ce mai facem in seara asta?".........................:evil: :evil: :evil: |
il aprob pe boby,pt k defiecare data tajnea unu altau sa`si arate puterea ... comunitatea noastra se faramiteaza pe zi ce trece si ne uitam lung unde sunt noptile de acum un an ... sa zambim o sa vina si vremuri bune
|
nush... dar lumea e cu probleme, cu treaba ... nu poti face asa hop-top ceva spontan
rareori s-a intamplat asa... mai sunt servicii, scoli/fac alte alea ... nush ce sa zic :???: |
Quote:
|
DON-ule ma bazez p tn k ma anuntzi dak se intampla ceva interesant..suna frumos .. ar fii si mai frumos sa iasa .. :)
|
Pai hai sa incepem intai printr-o posibila prezenta: EU...............???????!?!?!?!@?@?%$%#^^&........ .............................8)
|
prezent...
|
Asa 2 pana acu hai copiii curaj tata ca nu va doare mana, doar o facem ptr comunitatea noastra si pentru prieteni nostri haide-ti..................8)
|
dak sunt anuntzat .. cu sigurantza prezent :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning