![]() |
Criss eu merg pe mana ta !!! :arrow: ...nu uitati fratilor un lucru...power by renault....!!!!!! :boxing:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pe mici si bere sau sucuri dupa caz? |
Re:
Quote:
|
Re:
daca te oferi voluntar sa ma impingi nu ii repar electromotorul! :lol: :lol: :lol:
planetarele le-am schimbat,elecromotorul e la reparat,doamne da sa apare garnitura de chiloasa pina atunci. stiti cine poate aduce mai repede? daca apare pina in 14 pariez 50 de mici ca ii fac praf la a4. |
gaju eu pariam cu tine dar din pacete nu manc carne de porc :lol:....... la a4 tu nu ai sansa.... in fata ta ii unu cu fiat cica are 300 cai..... am vazut masina ta cand te ai dat cu calin :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asa ca vezi cu regimurile. :lol: :lol: :lol: fiatu a fost mai bun,recunosc dar masina mea nu a fost la 100%,asa ca eu ma declar multumit si cu locu3. ne vedem in 14.dati drumu la cote. |
Re:
Quote:
|
nu tin regim sunt musluman de aia nu manc carne de porc :lol: ma rog poate am mancat din greseala... deci daca vine fiatu pariez pe fiat ok... daca castig eu o bere si frigariu de pui 8)... daca castigi tu 5 mici si o bere :lol: merge ???
|
Re:
Quote:
5 mici si un suc sa faci un pic de economie. :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
se pare ca un 173cp se chinuie rau de tot si cu un 156cp...de 15 ani...
:paper: |
Re:
Quote:
|
akimoto....sa mor de nu-mi iau o masina pe jermania numa sa te fac.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning